62 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε μια ανιαρή πόλη της Τζόρτζια, μια μεμονωμένη πράξη βίας προκαλεί μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα για την 30χρονη Άντι Όλιβερ και τη μητέρα της, τη Λόρα. Απεγνωσμένη να βρει απαντήσεις, η Άντι ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στην Αμερική που την οδηγεί στον σκοτεινό, κρυφό πυρήνα της οικογένειάς της.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Σάρλοτ Στουντ
Πρωταγωνιστούν:Τόνι Κολέτ, Μπέλα Χίθκοουτ, Τζέσικα Μπάρντεν, Τζο Ντέμπσι
Διάρκεια:43-62
75
Ανδρέας Συμιακάκης
2022-03-12
Δεν βαρέθηκα στιγμή. Πέρα από το μυστήριο και την διαδικασία που μπαίνει ο θεατής να μαντέψει τι μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι βλέπουμε να γκρεμίζεται όλος ο κόσμος ενός ανθρώπου (της κόρης) σιγά σιγά.
70
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2022-03-10
Το "Pieces of Her" αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, με τα οχτώ επεισόδια να κυλούν γρήγορα και την πλοκή να κρατά το ενδιαφέρον αρκετά (αν και υπάρχουν κάποιες στιγμές που ίσως κουράσει, αλλά είναι λίγες). Δώστε μια ευκαιρία, θα αποζημιωθείτε.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2022-03-08
Μια καλογραμμένη, γρήγορη και με πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από πίσω να εξυφαίνεται μαεστρικά.
55
Chris
2022-03-06
Αν κάτι σας κρατήσει στην σειρά είναι η υπομονή των μόνο 8 επεισοδίων αλλά και η απορία για το πού θα καταλήξει η σειρά. Φυσικά το τέλος έχει μια ανατροπή η οποία όμως δεν χειρίζεται σωστά και σου αφήνει μια άσχημη γεύση από την συνολικά μέτρια προσπάθεια.
50
Φίλιππος Κόλλιας
2022-03-05
Συναρπαστικές γυναίκες ηθοποιοί αλλά με μπερδεμένο σενάριο της Κάριν Σλότερ.
50
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
2022-03-02
Στην καλύτερη περίπτωση το απογοητευτικό Pieces of Her είναι μέτριο και αδιάφορο και στην χειρότερη, ανιαρό και χωρίς λόγο ύπαρξης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση