69 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
6.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Τα οκτώ αδέλφια της οικογένειας Μπρίτζερτον αναζητούν την αγάπη και την ευτυχία στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου. Εμπνευσμένο από τα επιτυχημένα βιβλία της Τζούλια Κουίν.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κρις Βαν Ντούσεν
Πρωταγωνιστούν:Τζόναθαν Μπέιλι, Τζούλι Άντριους, Φίμπι Ντίνεβορ, Σιμόν Άσλεϊ
Διάρκεια:53-71
84
Evi SD
2022-04-18
Ως μια κλασική σειρά εποχής που σέβεται τον εαυτό της, το "Bridgerton" τα παίζει όλα για όλα στα κουστούμια και στα σκηνικά. Ενδυματολογικά αλλά και σκηνογραφικά, οι εικόνες εντυπωσιάζουν. Η μεταφορά μας στον 19ο αιώνα γίνεται ευχάριστα αλλά και αβίαστα μέσω της διατήρησης σύγχρονων ιδεολογιών.
80
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2022-04-16
Ο δεύτερος κύκλος απογειώνει την κλασική συνταγή του ρομάντζου μέσα από ένα έρωτα που σιγοκαίει και μας βγάζει την ψυχή μέχρι τέλους.
80
Κωνσταντίνα Αχείλα
2022-04-14
Ο νέος κύκλος επεισοδίων διαφέρει αρκετά από την πρώτη σεζόν. Αν και βλέπουμε για ακόμα μια φορά τα υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, τα πολύχρωμα λουλούδια και φορέματα που είχαμε συνηθίσει, η ιστορία παίρνει μια πιο αργή τροπή δίνοντας διάρκεια στην πορεία του ρομάντζο των δύο νέων, αρκετά λιγότερες "hot" σκηνές, αλλά και αφιερώνοντας χρόνο στην κοινωνία στην οποία ζουν, στα πρέπει και στα έθιμα αλλά και στα υπόλοιπα αδέρφια.
80
Μαίρη Βανδώρου
2022-04-12
Η παραγωγή είναι εξαιρετική, σε ταξιδεύει στην Αγγλία του προπερασμένου αιώνα, ενώ με ένα τρικ της σεναριογράφου (όπως υποθέτω) καταργεί τα στερεότυπα με τη βασίλισσα της Αγγλίας όχι να κάνει απλά κουμάντο αλλά και να είναι μαύρη, όπως και αρκετοί ευγενείς που διατηρούν τίτλους. Υπέροχη φωτογραφία, η παλέτα των χρωμάτων της σαν εικονογράφηση παραμυθιού.
70
Αντώνης Παυλίδης
2022-04-10
Το Bridgerton λοιπόν, καταφέρνει να διατηρήσει την μυθολογία του στα ίδια επίπεδα με την πρώτη σεζόν, παρουσιάζοντας μία διασκεδαστική, ποιοτική σαπουνόπερα με ενδιαφέροντα storylines για τους πρωταγωνιστές της.
60
Αγγελική Καρυστινού
2022-04-08
Το «Bridgerton» με όλη την αφέλεια και την αθώα ωραιοποίηση όχι μόνο της Ιστορίας, αλλά και της πραγματικότητας, παραμένει μια γλυκιά ένοχη απόλαυση, που ειδικά σε τέτοιες περιόδους λειτουργεί σχεδόν παρηγορητικά. Γιατί ακόμα κι αν όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχουν ούτε ιδανικές σχέσεις, ούτε τέλειες κοινωνίες, δεν είναι κακό πού και πού να τις ονειρευόμαστε.
60
Μάρω Ζουγανέλη
2022-04-06
Οι δύο πρωταγωνιστές Simone Ashley και Jonathan Bailey έχουν μια χημεία που ηλεκτρίζει. Και ενώ οι ερωτικές σκηνές λείπουν, η ερωτική ένταση που συσσωρεύεται διαπερνά την οθόνη και φτάνει στον θεατή. Και αυτό έχει να κάνει τελικά με το τι ορίζει ο καθένας ως sexiness στη μυθοπλασία, αλλά και στη ζωή.
60
Ιωσηφίνα Γριβέα
2022-04-04
Αυτή η σεζόν της σειράς στο κάνει πιο δύσκολο να μισοκλείσεις τα μάτια στα γνωστά tropes ρομάντσων, αλλά και γιατί να το κάνεις; Υπάρχει παρηγοριά στο προβλέψιμο, ειδικά μέσα στην εξτραβαγκάντσα του Bridgerton.
50
Βασιλική Γερονίκου
2022-04-02
Με νέο ζευγάρι στο επίκεντρο και με μια άλλη μορφή ρομάντζου να χτίζεται σταδιακά, το μεγάλο χιτ του Netflix επέστρεψε με καινούργια επεισόδια, μεγάλες προσδοκίες, αλλά αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση