89 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
9.0 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6

Περίληψη

Αναμετρήσεις, βρομοδουλιές και πληθώρα νέων πελατών: η μεταμόρφωση του Τζίμι ολοκληρώνεται στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Είδος:Αστυνομική, Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Βινς Γκίλιγκαν, Πίτερ Γκουλντ
Πρωταγωνιστούν:Μπομπ Όντενκερκ, Τζόναθαν Μπανκς, Ρέι Σίχορν, Πάτρικ Φέιμπιαν
Διάρκεια:56-60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Τέλης Σαμαντάς
Athens Voice
2022-08-20
Μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές σειρές ολοκληρώθηκε όπως θα όφειλε να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε γνήσια σάγκα.
100
Nikos Vel
Lord of the Series
2022-08-18
Το Better Call Saul αποτελεί πλέον ένα πολυτελέστατο δημιούργημα στα χρονικά των τηλεοπτικών σειρών, που στο μέλλον θα θεωρείτε κλασικό έργο και θα συγκρίνεται με τα καλύτερα που πέρασαν ποτέ.
100
Γιάννης Λυμπέρης
MOVE IT
2022-08-16
Σε αντίθεση με ένα σωρό αξιόλογες σειρές που "άπλωσαν" του κύκλους τους άνευ λόγου για να φάνε τα μούτρα τους στο τέλος, το "Better Call Saul" τελειώνει και σε αφήνει με ένα συναίσθημα πληρότητας και ικανοποίησης. Φτάνει και περισσεύει για να το μετατρέψουν σε μια από τις κορυφαίες σειρές της τηλεοπτικής ιστορίας.
90
Μανώλης Κρανάκης
FLIX
2022-08-14
Αν είστε από τους τυχερούς που δεν έχετε δει ακόομη κανένα επεισόδιο του «Better Call Saul», πάρτε άδεια από τη ζωή σας, μην αφήσετε κανέναν να σας σποϊλάρει το παραμικρό και ξεκινήστε το binge watching της ζωής σας. Οταν θα σας πιάσει και μια συγκίνηση βαθιά, μην παραξενευτείτε. Είστε στο σωστό δρόμο...
90
Γεράκου Γιώτα
IGN Greece
2022-08-12
Μια εκπληκτική σεζόν που πρόσφερε εκπλήξεις, γέλια και δάκρυα, απροσδόκητα cameo, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ένα από τα πιο ικανοποιητικά, καθαρτικά φινάλε σειράς που έχουμε δει.
90
Δημοσθένης Χριστόπουλος
Menshouse.gr
2022-08-10
Δίχως υπερβολή, το φινάλε του «Better Call Saul» είναι ασύλληπτου επιπέδου τηλεόραση, όπως ακριβώς άλλωστε και ολόκληρη η σειρά.
90
Θοδωρής Δημητρόπουλος
news247.gr
2022-08-08
Είναι ένα εκπληκτικό τελικό σερί επεισοδίων, που αντί να εστιάσουν περισσότερο σε κάποιο μηχανισμό πλοκής της Πτώσης του Τζίμι ή σε επεξηγήσεις του πώς συνέβη το παραμικρό κάθε τι του Breaking Bad, αντ'αυτού εκπροσωπούν μια σειρά που συνειδητοποιεί πως έχει μεγαλύτερη αξία το να καθίσει άνετα πίσω στην πολυθρόνα, να κλείσει τα μάτια, και να ονειρευτεί.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2022-08-06
Η σειρά παραμένει όσο ποτέ κινηματογραφική και κλειστοφοβικά φορτισμένη, το πιο ασυνήθιστο, καθηλωτικό δράμα στην τηλεόραση – κυρίως εξαιτίας της έμφασης στο να δείχνει και να υπονοεί πριν το σενάριο δώσει ανοιχτά τη σκέψη του.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
Unboxholics.com
2022-08-04
Μέσα σε όλα όσα εκτυλίσσονται στα πρώτα δύο επεισόδια και είναι πολλά για αρχή, τα καταφέρνει με τον μοναδικό τρόπο που κάνει τόσα χρόνια η σειρά. Δεν προσπαθεί πλέον να εντυπωσιάσει, είναι πιο σίγουρη για τον εαυτό της σε κάθε πλάνο, σε κάθε γραμμή του διαλόγου και φαίνεται πως οι Gilligan και Gould έχουν ακόμα το πάνω χέρι, το δημιουργικό τελικό άγγιγμα που φέρνει αυτό το απαράμιλλης ποιότητας και απόλαυσης τηλεοπτικό αποτέλεσμα.
70
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
MOVE IT
2022-08-02
Στην 6η του season όλες οι υποθέσεις αρχίζουν να οδηγούνται προς τον επίλογο τους και φαίνεται. Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος για ξεχείλωμα: τα πράγματα κύλησαν χειρουργικά άψογα και η επιτυχία του βραδύκαυστου δράματος υπήρξε αδιαμφισβήτητη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση