75 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.8 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Περίληψη

Tο "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" είναι βασισμένο στην Ισπανική σειρά "Escenas De Matrimonio" (Σκηνές Γάμου) των Mediaset Espana & Alba Adriatica. Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα διαφορετικών ζευγαριών, τα οποία όμως δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Πρωταγωνιστούν:Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Διάρκεια:40
80
ΧΡ.Γ.
2015-10-10
Eίναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που προέκυψε σε καιρό κρίσης, αλλά δεν εγκλωβίστηκε στη μιζέρια των εσωτερικών γυρισμάτων, ακριβώς επειδή «πατάει» σε έξυπνους διαλόγους, καθημερινές καταστάσεις, πράγματα που συμβαίνουν στον καθένα.
80
Νάνσυ Νικολαΐδου
2015-10-08
Αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες σειρές του χειμώνα! Αναμφισβήτητα μία σειρά που αξίζει κανείς να την παρακολουθεί, μιας και έχει χιούμορ, γλύκα, αλήθεια και το κυριότερο; Αισθητική.
75
Βίδος Κοσμάς
2015-10-07
Χαριτωμένοι και οι έξι (καθένας με τον δικό του τρόπο) και εμφανώς ευτυχείς με αυτό που κάνουν (αυτή τουλάχιστον είναι η αίσθηση που εγώ εισπράττω) απογειώνουν την κωμωδία και μας χαρίζουν άφθονο γέλιο.
75
Παπαδόπουλος Γιώργος
2015-10-04
Πολύ καλό σενάριο λοιπόν, λίγοι ηθοποιοί – οι οποίοι ερμηνεύουν άψογα τους ρόλους τους, τρία σκηνικά όλα κι όλα, αρκούν για να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μια σειρά που ξεχωρίζει σε μια τηλεόραση που δεν γνωρίζει και τις καλύτερες μέρες της.
65
Achillesg23
2015-10-02
Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία, κυρίως για το γέλιο που προσφέρει, με κάποιες άχαρες στιγμές οφείλω να ομολογήσω.
10.0
AnastasisM
Πολύ ωραίος ο πρώτος κύκλος της σειράς!

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση