76 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
7.6 με βάση 8 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο μικρός Παυλής έχει χτίσει έναν δικό του διαφορετικό κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα. Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν διάνοια. Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας θα ανατρέψει την κανονικότητα της ζωής τους. Η Ιωάννα επιμένει πως κάτι τρέχει με τον μικρό. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Η οικογένεια αντιμέτωπη με την αλήθεια. Τον αυτισμό του γιου της. 

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Κατερίνα Γιαννάκου
Πρωταγωνιστούν:Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Στεντούμης, Δημήτρης Καταλειφός
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Γραμμέλη Αφροδίτη
2016-11-16
Συγχαρητήρια σε όλους. Από καρδιάς.
90
Κωνσταντίνος Αμπατζής
2016-11-14
Αποτελεί μια ευχάριστη ανάσα δροσιάς στην εν γένει δυσωδία της ελληνικής τηλεόρασης του trash και των φθηνών, όχι σε χρήματα, αλλά σε πνευματική αξία παραγωγών.
80
αθηνόραμα
2016-11-12
Kαθηλώνει όχι μόνο με το θέμα αλλά και με τη συνολική εικόνα της.
80
BOVARY
2016-11-10
Δεν μπορούμε να πούμε πως η εν λόγω σειρά μοιάζει με αντίστοιχες του εξωτερικού που μας κάνουν να κολλάμε, όμως σίγουρα αποτελεί μια τομή στην ελληνική τηλεόραση, που δυστυχώς όταν δεν στηρίζεται σε λογοτεχνικά βιβλία, δεν προσφέρει κοινωνικούς προβληματισμούς. « Η λέξη που δεν λες» έχει αυτή την πρόθεση και βλέποντας το πρώτο επεισόδιο αποδεικνύει ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα να το καταφέρει.
80
Νάνσυ Νικολαΐδου
2016-11-08
Μία σειρά που μας στέλνει πολύτιμα μηνύματα, ναι γιατί ανάμεσα στη κιτσερέλα και την διάχυτη διακαναλική κακογουστιά, υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση.
70
Λευτέρης Σαββίδης
2016-11-06
Ο μικρός Παυλής, γύρω από τον οποίο διαδραματίζεται όλη η ιστορία μοιάζει καλά προετοιμασμένος να σηκώσει το βάρος ενός πρωταγωνιστή σε παιδική ηλικία, ενώ από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζει ο ρόλος του παππού, τον οποίο ερμηνεύει ο Δημήτρης Καταλειφός.
70
Γιώργος Μπαστουνάς
2016-11-04
Η σειρά κερδίζει με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, όμως το σενάριο για να κρατήσει το κοινό του θα πρέπει να ενδυναμωθεί με μία πιο ισχυρή πλοκή.
50
Γιώργος Πασχαλίδης
2016-11-02
Ίσως να ήθελα άλλους ηθοποιούς, ίσως να ήθελα άλλη προσέγγιση μια και πρόκειται για μεταφορά σεναρίου. Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα κι όπως φάνηκε και από την τηλεθέαση, μάλλον ούτε οι τηλεθεατές...
10.0
Moviegoer
Ό, τι καλύτερο έχω δει στην Ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια!
0.0
AnastasisM
!!!

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση