91 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα casual, singleplayer adventure RPG που συνδυάζει εξερεύνηση και ψάρεμα στη βαθιά θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας και διαχείριση εστιατορίου σούσι το βράδι. Βοηθήστε τον Dave και τους ιδιόμορφους φίλους του καθώς προσπαθούν να αποκαλύψουν τα μυστικά της μυστηριώδους Blue Hole.

Είδος:Adventure, Management, RPG
Δημιουργός:Mintrocket
Πλατφόρμα:PC, Switch
100
Χριστίνα Νικολιδάκη (PC)
IGN Greece
2024-01-08
Ένα indie masterpiece, που θα σας εντυπωσιάζει σε κάθε in-game μέρα. Έχει υπερβολικά διαφορετικές αποστολές, υπερβολικά πολλά ήδη ψαριών και ποιός ξέρει... Ίσως σας περιμένει ακόμα και κάποιος κρυμμένος πολιτισμός στα βάθη της θάλασσας.
95
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
Joystick
2024-01-06
Το Dave the Diver είναι ένας ιδιαίτερος τίτλος και ίσως ένα από τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά indie παιχνίδια της χρονιάς. Η γοητεία του, τα γραφικά του και το εθιστικό gameplay του μας κάνει να επιστρέφουμε στον κόσμο του ξανά και ξανά.
90
Paris Liapis (PC)
GameFreniacs
2024-01-04
Με τον εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο και τους γοητευτικούς χαρακτήρες, το Dave the Diver είναι μια περιπέτεια που θα κρατήσει τους παίκτες συνδεδεμένους.
80
elchrys (PC)
game2.0
2024-01-02
Το Dave the Diver μοιάζει με το Dredge, αλλά ταυτόχρονα είναι και αρκετά διαφορετικό. Είναι πολύ πιο καρτουνίστικο και ελαφρύ και με τις χαμηλές του απαιτήσεις μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Με τις δεκάδες ώρες βουτιάς, management και εξερεύνησης που προσφέρει, τα Dave the Diver αξίζει την προσοχή σας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση