78 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Καλώς ήρθες στο Mostyn House, μια κάποτε όμορφη βικτοριανή έπαυλη που τώρα αναδιατάσσεται κάθε βράδυ και είναι γεμάτη με απέθαντους, αόρατα φαντάσματα, δόλιες μάγισσες και τρελούς με τσεκούρι. Ανάλαβε τον ρόλο της νεαρής Nightingale σε αυτό το προκλητικό 2.5D RPG που αντλεί έμπνευση από roguelikes, Soulslikes και κλασικά παιχνίδια τρόμου επιβίωσης.

Είδος:RPG, Survival
Δημιουργός:Moonless Formless
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
80
Γιάννης Σαρρής (PS5)
Psaddict.gr
2024-04-06
To Withering Rooms καταφέρνει να δώσει μια φρεσκάδα στη μόδα που θέλει να παντρεύει το rogue-lite με το souls-like ιδίωμα. Αυτό το καταφέρνει τόσο με την φρεσκάδα των ιδεών του, όσο με το να γνωρίζει που να τραβήξει τη γραμμή μεταξύ δυσκολίας και ταλαιπωρίας του παίχτη.
80
Γωγώ Κουρκουμέλη (PS5)
Psholics.gr
2024-04-04
Παρόλο που προσφέρει ένα κάπως άχαρο σύστημα μάχης, το τεράστιο replayability value που διαθέτει και άψογο πάντρεμα των Silent Hill, Dark Souls, και Clock Tower, κάνουν τον τίτλο αυτό ένα must-have για τους λάτρεις του είδους.
75
Στυλιανός Αλμπανίδης (PS5)
Enternity.gr
2024-04-02
Το Withering Rooms προσπαθεί να καινοτομήσει και τα καταφέρνει αρκετά καλά. Καταφέρνει και ελίσσεται χρησιμοποιώντας τα RPG στοιχεία, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπερχειλίζει από περιεχόμενο και να μην γίνεται βαρετό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση