70 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα ξεχωριστό adventure παιχνίδι της Ελληνικής εταιρίας Atropos Studios. Είστε ένας 20χρονος αμερικανός που ονομάζεται Jason Hart. Ο Jason έχει παρατήσει το λύκειο και δουλεύει βοηθός σε γραφείο. Όλα αυτά όμως πρόκειται να αλλάξουν στην αρχή της ιστορίας, όταν τον προσεγγίζει ένας μυστηριώδης άντρας που φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για τον Jason, ακόμα κι από τον ίδιο. Ο άντρας αυτός ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει μία οργάνωση που προσλαμβάνει άτομα με "ειδικές ικανότητες". Αυτές οι ικανότητες μπορεί να είναι τηλεπάθεια, τηλεκίνηση ή άλλες αξιοσημείωτες δυνάμεις. Ο Jason είχε μια τέτοια ικανότητα όλη του τη ζωή, χωρίς όμως να τολμάει να το παραδεχτεί, ούτε στον εαυτό του. Αποδέχεται την προσφορά του οργανισμού, που λέγεται "Diamonds in the Rough". Η ιστορία ξεκινάει με το που ο Jason μετακομίζει σε μία κωμόπολη, όπου θα κάνει αυτή τη μυστηριώδη "δουλειά". Σύντομα θα αρχίσει να αναρωτιέται για ποιόν πραγματικά δουλεύει και για ποιόν σκοπό.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Atropos Studios
Πλατφόρμα:PC
80
Elessar
Adventure Advocate
2015-09-08
Πραγματικά πιστεύω ότι αν υπήρχε από πίσω μία εμπορική εταιρεία με περισσότερα κονδύλια και «ανέσεις» παραγωγής, το DITR θα άφηνε σίγουρα εποχή καθώς στον τομέα του σχεδιασμού, της ατμόσφαιρας και του σεναρίου βάζει κάτω αρκετές από τις σύγχρονες παραγωγές.
70
Guybrush
Adventure Advocate
2015-09-06
Tο παιχνίδι αποτελεί ένα εγχώριο διαμάντι κάτι σαν μια cult movie, το οποίο αν είχε μεγαλύτερη δράση, λίγο πιο προσεγμένα γραφικά και την ανάλογη χρηματοδότηση σίγουρα θα 'χε αφήσει εποχή.
68
Γιάννης Μοσχονάς
GAMEWORLD
2015-09-04
Θα σας ενθουσιάσει αν είστε οπαδός του είδους, ικανοποιώντας παράλληλα όσους αρέσκονται στα μυστήρια και τις εγκεφαλικές συγκινήσεις.
60
Πέτρος "Sir Pretender" Κηπουρόπουλος
byteme.gr
2015-09-02
Έχει καλοδουλεμένη ιστορία, ελκυστική πλοκή και γενικώς στοιχεία που προδίδουν καλή δουλειά με φωναχτή εξαίρεση τα γραφικά και κάποιους εκ των γρίφων.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση