74 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Περιτριγυρισμένη από τους νεκρούς και δύσπιστη με τους ζωντανούς, η Michonne, θα επιλέξει τη συνέχεια της ιστορίας μέσα από τις επιλογές που θα κάνει, σε αυτό το δεύτερο από συνολικά τρία επεισόδια του παιχνιδιού.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Skybound, Telltale Games
Πλατφόρμα:Android, iOS, PC, PS3, PS4, Xbox360, XboxOne
78
Στέφανος Κουτσούκος (PC)
Ragequit.gr
2016-06-08
Χωρίς σε καμία περίπτωση να μπορεί να χαρακτηρισθεί ως βαρετός ή κακός τίτλος, το The Walking Dead: Michonne, δείχνει να αρκείται στον απλό ρόλο του «filler» , μιας ενδιάμεσης, «εγγυημένης» κυκλοφορίας, η οποία θα γεμίσει τα ταμεία της Telltale, δίνοντας κάτι ασφαλές και αναμενόμενο στους πολυάριθμους οπαδούς των Βαδίζοντων Νεκρών.
70
Μαρίλη Νίκολη (PC)
IGN Greece
2016-06-04
Παρά την μικρή διάρκεια των επεισοδίων και το ρηχό υπόβαθρο του υπόλοιπου cast, το The Walking Dead: Michonne είναι ένας ευχάριστος και ενδιαφέρον τρόπος να περάσετε τον χρόνο σας αντί να παρακολουθήσετε ακόμα ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς.
77
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne)
GameWorld
2016-05-06
To Give No Shelter έχει όλα αυτά τα στοιχεία που καθιέρωσαν την αμερικανική εταιρεία ως μια εκ των κορυφαίων στο Adventure genre. H εμπειρία που προσφέρει είναι πραγματικά μοναδική και είναι εφάμιλλη αυτής που μας είχε χαρίσει η Telltale Games στην πρώτη σεζόν του The Walking Dead.
70
Λεωνίδας Στραβάκος (PC)
Unboxholics.com
2016-05-02
Tο άγνωστο σκοτεινό background της Michonne, η ψυχολογική διαμάχη που επικρατεί μέσα της και το τσαλάκωμα του χαρακτήρα της όπως τη ξέραμε, μαζί με τον συνδυασμό αφήγησης, εικόνας και μουσικής, όπως και η άψογη ισορροπία story telling και δράσης, συντελούν σε ένα καλό αποτέλεσμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση