78 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Stranger of Sword City είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των παραδοσιακών dungeon RPG. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τα τρία βασικά στοιχεία των dungeon RPG: δημιουργία χαρακτήρα, εξερεύνηση μπουντρουμιών και dungeon crawling gameplay. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να εναλλάσσουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικά art-styles: το στιβαρό και φανταστικό στυλ της Yoko Tsukamoto και το κάπως πιο ανάλαφρο και χαριτωμένο της Oxijiyen.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Experience Inc
Πλατφόρμα:PC, PSVita, XboxOne
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PSVita)
The Vita Zone
2021-03-04
Η αποφυγή των Ιαπωνικών στερεοτύπων και της κακής μετάφρασης, θα βελτιώναν την εμπειρία μας κατά πολύ, αλλά αναμφισβήτητα, το Stranger of Sword City είναι ένα από τα καλύτερα Dungeon Crawlers του PSVITA αυτή την στιγμή.
75
Γιώργος Παύλου (PSVita)
gamepad.gr
2021-03-02
Το Stranger of Sword City απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο, σκληροπυρηνικό κοινό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με όλους σχεδόν τους gameplay μηχανισμούς να έχουν κάποιο ρίσκο και αυτό το κάνει απίστευτα εθιστικό!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση