Don't Breathe 2(2021)
Πρώτη προβολή: 13-08-2021

49 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
3.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας ο τυφλός άνδρας ζει απομονωμένος σε μια καλύβα έχοντας πάρει υπό την προστασία του ένα νεαρό ορφανό κορίτσι που διασώθηκε από την πυρκαγιά του σπιτιού της. Όταν όμως κάποιοι επιχειρούν να το απαγάγουν, ο τυφλός άνδρας θα υπερασπιστεί τόσο τον εαυτό του, όσο και το κορίτσι.

Είδος:Θρίλερ, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Ρόντο Σαγιάγκες
Πρωταγωνιστούν:Στίβεν Λανγκ, Μαντλίν Γκρέις, Μπρένταν Σέξτον ΙΙΙ, Άνταμ Γιάνγκ
Διάρκεια:98
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2021-10-12
Σίγουρα υπάρχουν υπερβολές και κλισέ αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό στο σύνολο! Σκηνοθετικά τα πάει εξαιρετικά, δημιουργεί κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, σασπένς αλλά και τρόμο και διαθέτει κάποιους πολύ βίαιους φόνους!
65
Ευθυμιάδης Γιάννης
Simplylife.gr
2021-10-10
Ένα πολύ "τίμιο" sequel, προσεγμένο, με σκοπό να ανατριχιάσει τον θεατή και μέσω της κάθαρσης να τον κάνει να απεμπλακεί για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινής ζωής.
60
Χρήστος Ιωάννου
SpoilerAlert.gr
2021-10-08
Μια ταινία με δομημένο σενάριο και καλή σκηνοθεσία του χώρου και των σκηνών δράσης, που δεν θα σου κόψει την ανάσα, αλλά σίγουρα θα σου προσφέρει 98 λεπτά δράσης και αίματος με ένα ελαφρύ αίσθημα αγωνίας κυρίως για την μικρή Φοίνιξ που περιτριγυρίζεται από αμαρτωλούς ανθρώπους που στο τέλος παίρνει ο καθένας αυτό που του αξίζει, κλείνοντας έτσι – πιστεύω- τον κύκλο του κινηματογραφικού σύμπαντος του Don't Breathe.
40
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
MOVE IT
2021-10-06
Συμπαθητικό αλλά χάνει πολύ σε σχέση με το ακραίο πρώτο μέρος.
30
Νίκος Ρέντζος
Filmy.gr
2021-10-04
Σίκουελ που δεν χρειαζόταν. Όχι τουλάχιστον με αυτή τη μορφή.
20
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2021-10-02
Η ταινία πνίγεται στην μετριότητα, ηθοποιοί αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας σε πολλές σκηνές τους και σε κάνουν να κοιτάς πιο πολύ το ρολόι, παρά καταφέρνουν να σε "κρατήσουν" εκεί που χρειάζεται, ενώ και ο Stephen Lang παρασύρεται στην μετριότητα. Οπότε και η τελευταία ελπίδα της ταινίας για κάτι καλό εξατμίζεται και εκεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση