Κάποιος Μπήκε στο Σπίτι σου(2021)
(There's Someone Inside Your House)  Πρώτη προβολή: 06-10-2021

36 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
4.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Μακάνι και οι φίλοι της στο λύκειο Όσμπορν προσπαθούν να εντοπίσουν και να σταματήσουν έναν μασκοφόρο φονιά που αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά των μαθητών.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:Καναδάς, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Πάτρικ Μπράις
Πρωταγωνιστούν:Σίντνι Παρκ, Τεοντόρ Πελεράν, Άστζα Κούπερ, Ντέιλ Γουίμπλι
Διάρκεια:96
50
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2021-10-16
Εν γένει πληροί τους κανόνες του είδους, προσφέρει τρομάρες και αγωνία, αλλά απογοητεύει καθώς δεν κατορθώνει να τηρήσει τις υποσχέσεις του.
50
horrormovies.gr
Horrormovies.gr
2021-10-14
Αν δεν υπήρχαν η αυξημένη αγωνία και το ευρηματικό λουτρό αίματος...άντε και το μυστήριο, δύσκολα θα μας έμενε κάτι από αυτή την ταινία. Δείτε την αν είστε φανατικός φίλος των slasher χωρίς πάντως να περιμένετε πολλά πράγματα.
40
Dimitris Dx
Letterboxd
2021-10-12
Κρίμα κι άδικο που το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της ταινίας είναι η αφίσα του.
35
Σοφία Γιαννοπούλου
IGN Greece
2021-10-10
Το "There's Someone Inside Your House" δεν προσφέρει τίποτα πρωτότυπο, αλλά δεν καταφέρνει ούτε να διασκεδάσει με το κακό σενάριο και το πρόχειρο τέλος του. Πολύ κακό για το τίποτα.
30
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2021-10-08
Στο πιο κρίσιμο σημείο η ταινία χάνει εντελώς την μπάλα και παρόλο που έχει ενδιαφέρον, μένει αρκετά στάσιμη. H εξέλιξη της ταινίας αποδεικνύεται άνευρη, μην μπορώντας να αξιοποιήσει την πολύ καλή ιδέα της.
30
Σταύρος Γανωτής
Filmy.gr
2021-10-06
Ούτε για πέταμα, ούτε όμως για κράτημα, το φιλμ δεν προδίδει τον λίγο χρόνο που θα χρειαστεί να του διαθέσετε, αλλά περνάει στα «ψιλά» της μνήμης... ή, αν προτιμάτε, στα «χοντρά» της λήθης.
30
Στέλλα Παπασαραφιανού
Unboxholics.com
2021-10-04
Στο φινάλε του There's Someone Inside Your House πιθανόν να διακρίνει κανείς μία προχειρότητα, και ορισμένοι ίσως να διέβλεψαν σωστά ήδη από νωρίς το ποιος είναι αυτός που αφαιρεί τόσο βάναυσα ανθρώπινες ζωές, αλλά δεν παύει επίσης να σε ξενίζει το γεγονός πώς οι συντελεστές μπερδεύτηκαν στην πρόθεσή τους να κάνουν τη διαφορά σε σύγκριση με άλλα παρόμοια φιλμ χρησιμοποιώντας ωστόσο, τις ίδιες συμβατικές μεθόδους.
20
Ανδρομάχη Σδούκου
MOVE IT
Η αληθοφάνεια των χαρακτήρων πάει περίπατο, το σασπένς είναι μικρότερο κι από την ευφυΐα της σεναριακής πένας, η συνοχή είναι απούσα και το όλο αποτέλεσμα καταλήγει ουσιαστικά άτσαλο και βαρετό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση