Το Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα(2021)
(A Boy Called Christmas) | Πρώτη προβολή: 24-11-2021

62 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο τολμηρός μικρός Βασίλης συναντά το πεπρωμένο του σε έναν μαγικό τόπο που κατοικούν ξωτικά, προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του και να φέρει σπίτι το δώρο της ελπίδας.

Είδος:Δράμα, Οικογενειακή
Χώρα:Γαλλία, Ην. Βασίλειο
Σκηνοθέτης:Γκιλ Κίναν
Πρωταγωνιστούν:Χένρι Λόφουλ, Τόμπι Τζόουνς, Κρίστεν Γουίγκ, Μάγκι Σμιθ
Διάρκεια:106
80
Άγγελος Πολύδωρος
2021-12-10
Η ταινία άνετα κερδίζει θέση στη συλλογή των ευχάριστων ταινιών για τις ημέρες των εορτών κοντά στο «Πολικό Εξπρές» του Ρόμπερτ Ζεμέκις.
69
Αλέξανδρος Πατίτσας
2021-12-08
Φέρνοντας μας μια φρέσκια οπτική για τις ταινίες με βάση τα Χριστούγεννα, αφήνοντας για λίγο πίσω την γιορτή με το να επικεντρώνεται στο ποιόν της ιστορίας του, το A Boy Called Christmas καταφέρνει να είναι ψυχαγωγικό για κάθε ηλικία.
60
Νίκος Δρίβας
2021-12-06
Έχουν κάτι το ξεχωριστό οι συγκεκριμένες ταινίες και είναι δεδομένο το ότι θα προσφέρουν πολλές όμορφες και αυθεντικές στιγμές και αν σε κάποια σημεία δεν υπήρχαν κάποια αχρείαστα κλισέ, θα ήταν ακόμα καλύτερη αλλά μιλάμε για μια ωραιότατη παιδική ταινία, από αυτές που δεν βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.
60
Ραφαήλ Αντωνιάδης
2021-12-04
Μια οικογενειακή ταινία, με ωραία μηνύματα και καλές ερμηνείες που θα σας βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων και θα σας χαρίσει περίπου εκατό διασκεδαστικά λεπτά μαγείας και συγκίνησης.
40
Αναστασία Σταθά
2021-12-02
Το Αγόρι που το είπαν....Χριστούγεννα εκπληρώνει την αποστολή του μεταφέροντάς μας στο πνεύμα των εορτών και μεταδίδοντας το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης, όπως άλλωστε κάθε χριστουγεννιάτικη ταινία οφείλει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση