Σαββατοκύριακο στην Κροατία(2022)
(The Weekend Away)  Πρώτη προβολή: 03-03-2022

46 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια απόδραση για το σαββατοκύριακο στην Κροατία στραβώνει, όταν μια γυναίκα κατηγορείται για τον φόνο της καλύτερής της φίλης και οι προσπάθειές της να φτάσει στην αλήθεια αποκαλύπτουν ένα οδυνηρό μυστικό.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Κιμ Φαράντ
Πρωταγωνιστούν:Λέιτον Μίστερ, Κριστίνα Γουλφ, Ζίαντ Μπάκρι, Λουκ Νόρις
Διάρκεια:91
60
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2022-03-10
Μέσα σε ένα όμορφο τοπίο διακοπών και με ερμηνείες φροντισμένες, η ιστορία ξετυλίγεται γρήγορα κλιμακώνοντας την αγωνία, χωρίς όμως να αποφεύγονται κάποιες σεναριακές "ευκολίες" χάριν εντυπωσιασμού. Παρ' όλα αυτά, η ταινία διατηρεί την αληθοφάνεια των γεγονότων (εντός των συμβάσεων του είδους φυσικά), ενώ το φινάλε σε επιβραβεύει για την επιλογή σου.
60
horrormovies.gr
Horrormovies.gr
2022-03-08
Αγωνιώδες θρίλερ μυστηρίου με κάποια σεναριακά προβλήματα που όμως σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
50
Σοφία Γιαννοπούλου
IGN Greece
2022-03-06
Το "The Weekend Away" αποτελεί μια ιστορία μυστηρίου που αποτυγχάνει ως επί το πλείστον, να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την αγωνία των θεατών του. Βοηθητική, αλλά όχι σωτήρια είναι η εκφραστική ερμηνεία της Leighton Meester.
40
Μαρία Γκιούλη
MOVE IT
2022-03-04
Για την κατηγορία του είναι μία προσθήκη του μέσου όρου που όσο εξελίσσεται τόσο κουράζει αλλά σύντομα θα χαθεί από την μνήμη σας.
20
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2022-03-02
Έχουμε μια ταινία που σίγουρα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο είδος, πέρα από επαναλαμβανόμενες σκηνές, ανούσιες, χωρίς ρυθμό, που δεν μπορούν να δώσουν κάτι ουσιαστικό, αλλά μια επιδερμική προσέγγιση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση