Πώς να Επιβιώσετε σε μια Πανδημία(2022)
(How to Survive a Pandemic) | Πρώτη προβολή: 10-03-2022

70 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που επιχειρεί μια αποκλειστική αποτύπωση της τεράστιας παγκόσμιας προσπάθειας για την έρευνα, την ανάπτυξη, τη ρύθμιση και τη διάθεση των εμβολίων για τον COVID-19, στον πόλεμο κατά της πανδημίας.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Ντέιβιντ Φρανς
Διάρκεια:109
70
Χρήστος Μπακατσέλος
2022-03-06
Η μάχη ανάμεσα στο ποιοι θα ζήσουν (οι πλούσιες χώρες) και ποιοι θα πεθάνουν (οι φτωχές χώρες) συνεχίζεται σε έναν κόσμο που, όπως πάντα έτσι και σε συνθήκες πανδημίας, η ανθρώπινη ζωή έχει πάνω της ζωγραφισμένη το σήμα του δολαρίου. Ο Φρανς είναι σαφής. Μην ψάχνετε αλλού, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του κακού.
70
Μαρία Μαρκουλή
2022-03-04
Ο France καταφέρνει να δείξει το συγκλονιστικό του θέμα – τις μεγάλες στιγμές της ιστορίας της ανθρωπότητας – που εξελίσσεται αρκετά και on line από το συνεχές λοκντάουν – σαν ταινία δράσης. Κάνοντας τι; Ρίχνοντας φως σε γεγονότα που έχουμε ζήσει όλοι. Αυτά και όσα γίνονταν πίσω από αυτά.
70
Ανδρομάχη Σδούκου
2022-03-02
Η ταινία καταφέρνει να χτενίσει με πολλαπλότητα το θέμα της, δίνοντας έμφαση τελικά στις πιο σημαίνουσες πτυχές, αλλά και να προβληματίσει, μετακινούμενη με ευελιξία μεταξύ της μικρής και της μεγαλύτερης εικόνας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση