Τα Πάντα Όλα(2022)
(Everything Everywhere All at Once) | Πρώτη προβολή: 28-04-2022

61 Βαθμολόγιο
με βάση 31 κριτικές
8.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Έβελιν, μια εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον πατέρα, τον σύζυγο και την κόρη της αλλά αδυνατεί να πληρώσει και τους φόρους της. Όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει γι' αυτό που την περιμένει.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Νταν Κουάν, Ντάνιελ Σάινερτ
Πρωταγωνιστούν:Μισέλ Γεό, Τζέιμι Λι Κέρτις, Κε Χε Κουάν, Στέφανι Χσου
Διάρκεια:139
95
Βαλεντίνος Κατανοΐου
2022-04-20
Το "Everything Everywhere All at Once" είναι μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία που σπάνια βλέπουμε, κι έχει την πιθανότητα να ενθουσιάσει ένα τεράστιο κοινό με όλα όσα προσφέρει.
90
Ηλίας Φραγκούλης
2022-04-18
Μπορεί να είναι ένα... σχεδόν αριστούργημα!
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2022-04-16
Η ταινία αναπτύσσεται ως μια ξέφρενη, εγκάρδια και ανεξάντλητα εφευρετική (οπτικά αλλά και δομικά) ιστορία πάνω στην στην αλληλοκατανόηση, τις χαμένες –και τις κερδισμένες– ευκαιρίες και το να βγάζεις συναισθηματικό νόημα μέσα από το χάος. Είναι ένας μικρός θρίαμβος.
60
Χρήστος Μήτσης
2022-04-14
Ένας εξαιρετικά ευρηματικός συνδυασμός σεναριακών και σκηνοθετικών ιδεών που καταλήγουν σε ένα παραφορτωμένο, αλλά ξέφρενα ανατρεπτικό οικογενειακό δράμα (και υπερηρωική περιπέτεια, και ταινία πολεμικών τεχνών, και σατιρική φαντασία) με απογοητευτικά συντηρητική κατάληξη.
60
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2022-04-12
Η ταινία είναι μια οργανωμένη τρικυμία που προκαλεί την αποκωδικοποίηση και απαιτεί απαρέγκλιτη συγκέντρωση, ειλικρινά όμως κουράζει και επαναλαμβάνεται με το ασταμάτητο high της, σαν επτάχρονο που έχει καταναλώσει δέκα παγωτά σε δέκα λεπτά.
50
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2022-04-10
Το κωμικό χάος που προκύπτει όχι μόνο από την ζωή της ηρωίδας αλλά και από τα περάσματα από το ένα σύμπαν στο άλλον, είναι το βασικό στοιχείο μιας αρκετά πρωτότυπης και γουστόζικης ταινίας που συνδέει το «The matrix» με το «Cloud Atlas».
50
Λήδα Γαλανού
2022-04-08
Μια ιστορία σκόπιμα απίστευτη, ακραία απίθανη κι εξαιρετικά διασκεδαστική μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι παρακολουθείς έναν αχταρμά από ιδέες, πρωτότυπες αλλά τόσο αναίτιες, όταν το μόνο που η ταινία θέλει να καταφέρει είναι, μέσα από δεκάδες κύκλους, να σε κάνει ν' αγαπήσεις κι αυτή και τον εαυτό σου.
40
Πόλυ Λυκούργου
2022-04-06
Σάτιρα των υπερηρωικών ταινιών, μίξη κωμωδίας, οργιώδους φαντασίας και οικογενειακού δράματος - μία ταινία που είναι αυτό που λέει ο τίτλος της (κι ακόμα περισσότερα). Μήπως όμως, πολύ κακό για το (σχεδόν) τίποτα;
30
Νεκτάριος Σάκκας
2022-04-04
Το σκηνοθετικό δίδυμο του «Swiss Army Man» επιδίδεται σε ένα κινηματογραφικό «Τα Πάντα Όλα», κατά το οποίο η ουσία πνίγεται μέσα σε μια ατελείωτη φασαρία καταστάσεων, (αυτο)αναφορικότητας και σκηνών δράσης.
20
Ζουμπουλάκης Γιάννης
2022-04-02
Ένα καλό έχει η ταινία, κι εκεί παραδέχομαι ότι γέλασα: την Τζέιμι Λι Κέρτις μεταμορφωμένη σε υπέρβαρη «κακίστρω» δημόσια υπάλληλο. Αυτή ήταν που με κράτησε και δεν έφυγα (άσε που διαρκεί 2 ώρες και 20'!).
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση