Το Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε: Οι Άγνωστες Κασέτες(2022)
(The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes) | Πρώτη προβολή: 27-04-2022

55 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο τραγικός θάνατος της εμβληματικής ηθοποιού του Χόλιγουντ Μέριλιν Μονρόε τροφοδότησε επί δεκαετίες συνωμοσίες και φήμες, επισκιάζοντας συχνά το ταλέντο και την εξυπνάδα της. Συνθέτοντας τις τελευταίες εβδομάδες, ημέρες και ώρες της μέσα από άγνωστες μέχρι σήμερα ηχογραφήσεις εκείνων που τη γνώριζαν καλύτερα, η ταινία ρίχνει φως στη λαμπερή, πολυσύνθετη ζωή της και προσφέρει μια νέα οπτική για εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Έμα Κούπερ
Διάρκεια:101
80
Άγγελος Πολύδωρος
2022-05-08
Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον ιστορικό ντοκουμέντο.
60
Μαρία Αλεξίου
2022-05-06
Η Emma Cooper και ο Anthony Summers πέτυχαν ένα αποτελεσματικό οπτικοακουστικό κολάζ των τελευταίων εβδομάδων, ημερών και ωρών της Μονρόε, ζωντανεύοντας μια περίπλοκη προσωπικότητα και μαζί μια εποχή.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2022-05-04
Ένα ακόμη ντοκιμαντέρ που ευαγγελίζεται φρούδες αποκαλύψεις γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της Μέριλιν Μονρόε και τελικά υπενθυμίζει τη χαμένη ευκαιρία μιας λαμπερής κομεντιέν που υποσχέθηκε πολύ περισσότερα από όσα έδειξε.
40
Παύλος Γκουγιάννος
2022-05-02
Είναι μια ταινία που ενώ δεν αναφέρεται σε όλη την διάρκειά της στον θάνατό της, παρά μόνο στο τελευταίο μισάωρο, γίνεται με μοναδικό σκοπό να καταλήξει εκεί, είναι εμφανές. Η υπόλοιπη διάρκεια της ταινίας δεν ενδιαφέρει ούτε την ίδια την ταινία και απλώς υπάρχει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση