Οι Αταίριαστοι 2(2022)
(Loin du Périph / The Takedown)  Πρώτη προβολή: 06-05-2022

53 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δύο αταίριαστοι αστυνομικοί που αναγκάζονται να ξανασυνεργαστούν μετά από μια δεκαετία ερευνούν έναν φόνο σε μια διχασμένη γαλλική πόλη, όπου καραδοκεί μια συνωμοσία.

Είδος:Αστυνομική, Κωμωδία
Χώρα:Γαλλία
Σκηνοθέτης:Λουί Λετεριέ
Πρωταγωνιστούν:Ομάρ Σι, Λοράν Λαφίτ, Ιζία Ιζελάν, Ντιμίτρι Στορόζ
Διάρκεια:121
62
Αλέξανδρος Πατίτσας
2022-05-08
Έχοντας μία καλή σκέψη σαν υπόβαθρο, το "The Takedown" καταφέρνει περισσότερο να ψυχαγωγήσει απλά τον θεατή, παρά να τον κάνει να ενδιαφερθεί για την ιστορία του.
50
Νίκος Ρέντζος
2022-05-06
Γενικά είναι ευχάριστη η ταινία που σκηνοθετεί ο έμπειρος στο σινεμά δράσης Λουί Λετεριέ (The Incredible Hulk). Κυνηγητά, μάχες σώμα με σώμα, αλλά και πολλές δόσεις χιούμορ, το οποίο βασίζεται στη χημεία των δύο πρωταγωνιστών αλλά και στην κωμική φλέβα που φαίνεται να διαθέτει έκαστος.
50
Παύλος Γκουγιάννος
2022-05-04
Τουλάχιστον οι Αταίριαστοι έχουν και την πλάκα τους ανά στιγμές (δυστυχώς οι στιγμές αυτές δεν είναι πολλές), έχουν και το μυστήριο του νεκρού ανθρώπου και φυσικά τον πολύ ταλαντούχο Omar Sy, που όσο αδρά και αν είναι γραμμένος ο ρόλος, έχει ένα φυσικό χάρισμα να τον αναβαθμίζει, να τον φέρνει στα μέτρα του και να τον κάνει δικό του, κάτι αξιοζήλευτο που το πετυχαίνει σχεδόν σε κάθε ταινία ή σειρά που συμμετέχει.
50
Στέλλα Παπασαραφιανού
2022-05-02
Το The Takedown είναι μία ανάλαφρη αστυνομική κωμωδία με την οποία θα περάσεις καλά εάν επιλέξεις να τη δεις μέσα στο Σαββατοκύριακό σου, κάνοντας γούστο με τις γκάφες και τις action σκηνές μίας αταίριαστης κομπανίας αδέξιων αλλά τίμιων αστυνόμων που ποτέ δεν ξέρουν που παν να μπλέξουν, αλλά δύσκολα πτοούνται να το βάλουν κάτω!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση