Bullet Train(2022)
Πρώτη προβολή: 04-08-2022

54 Βαθμολόγιο
με βάση 31 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας κάπως κακότυχος επαγγελματίας δολοφόνος που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του μετά από σειρά αποτυχιών, επιβιβάζεται στην ταχεία Τόκιο – Κιότο με εντολή να πάρει στην κατοχή του ένα χαρτοφύλακα. Μαζί του όμως έχουν ανέβει στο τρένο διάφοροι φονικοί αντίπαλοι από όλη την υφήλιο - όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ, Ιαπωνία
Σκηνοθέτης:Ντέιβιντ Λιτς
Πρωταγωνιστούν:Μπραντ Πιτ, Τζόι Κινγκ, Ααρον-Τέιλορ Τζόνσον, Μπράιαν Τίρι Χένρι
Διάρκεια:110
80
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
IGN Greece
2022-08-20
Με έμφαση στο στυλ αλλά χωρίς να χάνει την ουσία, το "Bullet Train" είναι μια ιδιαιτέρως ευχάριστη ταινία δράσης, ικανή να ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
60
Νεκτάριος Σάκκας
cinemagazine.gr
2022-08-18
Ένα καθαρόαιμο crowd-pleaser, φουλ χορταστικό σε ρυθμό, ευτράπελα, ιδέες, άριστα χορογραφημένο ξύλο και μπόλικο θανατικό.
60
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2022-08-16
Τρελή κωμωδία δράσης από τον σκηνοθέτη του «Deadpool» με all-star cast που ηγείται ο Μπραντ Πιτ. Επιβιβαστείτε χωρίς ενοχές.
50
Ζουμπουλάκης Γιάννης
Το Βήμα
2022-08-14
Εν ολίγοις ένα fun movie για να περάσει καλά η ώρα.
50
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2022-08-12
Η ταινία κυλά σε μεγάααλη διάρκεια και, τελικά, δεν στηρίζεται σε τίποτε το ιδιαίτερα έξυπνο, με αποτέλεσμα ο θεατής να πιάνεται στο κάθισμα του τρένου και να χαζεύει το, όντως, απολαυστικά συλλεγμένο καστ, με επικεφαλής έναν Μπραντ Πιτ, όμορφο όσο ποτέ, που μοιάζει, τουλάχιστον, να διασκεδάζει με τη διαδρομή.
50
Γιάννης Βασιλείου
LiFO
2022-08-10
Το «Bullet Train» είναι ένα χωνευτήρι ειδών και αναφορών, ταξιδεύει στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, όπου το στυλιζάρισμα, οι εύπεπτες φιλοσοφικές αναζητήσεις και η εξωφρενική βία του manga συναντούν την εφετζίδικη, macho εκδοχή δράσης και την εξυπνακίστικη πρόζα του Γκάι Ρίτσι.
40
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2022-08-08
Καταιγιστική χορογραφία βίας, χαβαλέ και σινεφιλίας της σχολής «John Wick». Κατά περίπτωση διασκεδαστική, αλλά μπουκωμένη με αφηγηματικά τρικ που από ένα σημείο και μετά απλώς επαναλαμβάνονται αυτάρεσκα.
40
Πάρις Μνηματίδης
Filmy.gr
2022-08-06
Δεν πρόκειται για σινεμά μεγάλων αξιώσεων, ωστόσο το «Bullet Train» κινείται πάντα σε πολύ συγκεκριμένες «ράγες», έχοντας επίγνωση των ορίων του.
40
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2022-08-04
Εάν δεν πηγαίνατε σε... ακατάλληλα έργα στη δεκαετία του '90 ή τα ονόματα του Κουέντιν Ταραντίνο και του Γκάι Ρίτσι σας είναι παντελώς άγνωστα, θα περάσετε φίνα. Οι υπόλοιποι θα δείτε κάτι fun για να περάσει η ώρα (σε θερινό πιο ευχάριστα, ίσως), αλλά το έχετε ξαναδεί κανονικότατα το έργο (σπαθιά, μαχαίρια, όπλα, εκρηκτικά, you name it).
40
Θοδωρής Δημητρόπουλος
news247.gr
2022-08-02
Ανάλαφρη, πολύχρωμη και διασκεδαστική περιπέτεια που σκοντάφτει όταν μπλέκεται αφηγηματικά γύρω από τον εαυτό της, όταν φουσκώνει δίχως μέτρο κι όταν επιχειρεί ατυχώς σε σημεία να Σημαίνει Κάτι, ενώ η δύναμή της βρίσκεται σε μια αγνότερη αίσθηση της δράσης που ο Λιτς ξέρουμε πολύ καλά πως κατέχει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση