Το Παιχνίδι των 100 Κεριών(2020)
(The 100 Candles Game)  Πρώτη προβολή: 23-02-2023

24 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια παρέα φίλων θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους της με ένα τρομακτικό παιχνίδι. Θα πρέπει να κάτσουν σε έναν κύκλο φτιαγμένο από 100 κεριά, να παίρνουν ένα και να λένε τη δική τους τρομακτική ιστορία.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:Νέα Ζηλανδία
Σκηνοθέτης:Νίκολας Ονέτι, Όλιβερ Λι Γκάρλαντ, Τόνι Μοράλες, Κρίστοφερ Ουέστ, Γκιγιέρμο Λόκχαρτ, Ντανιέλ Ρουμπεσάμ, Νίκολας Πίτερσον
Πρωταγωνιστούν:Έιμι Σμαρτ, Νταγκ Τζόουνς, Κλάρα Κόβασιτς, Μάγκουι Μπράβι
Διάρκεια:100
40
Ζουμπουλάκης Γιάννης
Το Βήμα
2023-02-14
Κάθε ιστορία μοιάζει να ταυτίζεται με τον αφηγητή της και να τον επηρεάζει, όμως στο τέλος νιώθεις μπλεγμένος σε ένα χάος που δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει εύκολα μέσα σου.
30
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2023-02-12
Συρραφή οκτώ μικρού μήκους ταινιών τρόμου από διαφορετικούς σκηνοθέτες. Χωρίς ενιαίο ύφος και με κακοστημένη τη βασική, συνεκτική ιστορία, ζήτημα είναι αν διασώζονται μια δυο απ' αυτές.
30
Γιάννης Βασιλείου
LiFO
2023-02-10
Ακόμα και στη μετριότερη παραγωγή της Amicus, θα δεις μια μέριμνα στην παραγωγή και ένα ποιοτικό φίλτρο που εδώ απουσιάζει, χώρια που δεν υπάρχει και κάποια κοινή θεματική ανάμεσα στις ιστορίες.
20
Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο Θέμα
2023-02-08
ούτε απ έξω!
20
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
DOC TV
2023-02-06
Μια συμπαθητική αλά B movie πατίνα δεν σώζει το συνολικό αποτέλεσμα.
20
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2023-02-04
Αχρείαστη ανθολογία τρόμου από την Νέα Ζηλανδία.
10
Βαρβάρα Κοντονή
FreeCinema
2023-02-02
Κάπου μέσα στον γενικότερο συρφετό των τρομο-ιστοριών, υπάρχουν και κάποιες καλές ιδέες (ποιος να το πίστευε!) που ως standalone μικρού μήκους ταινίες θα μπορούσαν να σταθούν, αν (και αυτό είναι ένα μεγάλο «αν») υπήρχε η ανάλογη οικονομική ενίσχυση, το δημιουργικό ταλέντο και το horror όραμα. Πρόκειται περί αδιανόητης ξεπέτας, όμως. Ούτε απ' έξω!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση