Warrior(2011)
Πρώτη προβολή: 28-02-2014

75 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Tom Conlon είναι ο νεότερος γιος ενός αλκοολικού πρώην μποξέρ, που επιστρέφει στο σπίτι, αφού έχει εκπαιδευτεί από τον πατέρα του, για να συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό πολεμικών τεχνών. Αυτός ο δρόμος θα τον οδηγήσει σύντομα σε σύγκρουση με τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Είδος:Δράμα, Αθλητικά
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Gavin O'Connor
Πρωταγωνιστούν:Tom Hardy, Joel Edgerton, Nick Nolte, Jennifer Morrison
Διάρκεια:140
80
Θεόδωρος Μαρίνος
Cine.gr
2019-06-08
Το «Warrior» είναι μια ταινία που στο τέλος δεν θέλεις κανείς από τους δύο πρωταγωνιστές της να χάσει. Είναι ένα πραγματικά πολύ καλό δράμα και σίγουρα η καλύτερη ταινία του είδους από την εποχή του Rocky.
80
Ο Μικρός Λεμπόφσκι
Who Needs The Critics?
2019-06-06
Οι ερμηνείες από το ονειρεμένο επιτελείο ηθοποιών είναι πραγματικά συγκλονιστικές, σχεδόν σπαρακτικές.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
ARTS AND THE CITY
2019-06-04
Το Warrior έχει όλα τα κλισέ που περιμέναμε από μία ταινία του είδους. Έχει όμως τις απαραίτητες υποϊστορίες που το κάνει να ξεχωρίζει, έχει έναν συγκλονιστικό Nick Nolte που πάει ντουγρού για υποψηφιότητα β' ανδρικού, έχει δυο εκπληκτικούς Joel Edgerton και Tom Hardy που είναι εξίσου καλοί στη δραματουργία αλλά και στις σκηνές δράσης.
70
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2019-06-02
Εκεί που λες ότι θα δείς μια από τα ίδια, το Warrior (και με την πολύ καλή σκηνοθεσία του Gavin o' Connor (Miracle, Pride and Glory)) σε διαψεύδει και μάλιστα αν έλειπαν μερικά (λίγα ευτυχώς) κλισέ θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια σπουδαία ταινία. Όχι βέβαια ότι δεν είναι αξιοπρόσεκτη, το αντίθετο μάλιστα, είναι μια αξιοπρόσεκτη παραγωγή, που θα απολαύσουν οι φίλοι των πολεμικών τεχνών και όχι μόνο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση