Μεταφυσική Δραστηριότητα 3(2011)
(Paranormal Activity 3)  Πρώτη προβολή: 20-10-2011

59 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

24.09.1988. Οι αδελφούλες Κρίστι και Κέιτι γίνονται «φίλες» με μία αόρατη οντότητα που στοιχειώνει το σπίτι τους. Η υπόθεση αυτής της σκοτεινά ανατρεπτικής ταινίας τρόμου παραμένει ακόμα άγνωστη - όπως άλλωστε και η ζοφερή δύναμη που (μετα)κινεί τα πάντα σπέρνοντας τον φόβο και τον θάνατο. Η παιδική ηλικία, πάντως, της Κέιτι φαίνεται πως τελικά δεν ήταν και τόσο αθώα καθώς. Όπως όλα δείχνουν, εκεί φαίνεται πως κρύβεται η πηγή του Κακού που την κατατρέχει... Ίσως, όμως, και όχι...

Είδος:Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Henry Joost, Ariel Schulman
Πρωταγωνιστούν:Lauren Bittner, Chris Smith, Chloe Csengery, Jessica Tyler Brown
Διάρκεια:83
60
Λήδα Γαλανού
FLIX
2014-11-20
Αυτό που νοιάζει το θεατή είναι ότι θα ανεβάσει τόσο πολύ την αδρεναλίνη του για να μπορέσει ν' αντέξει τη μιάμιση ώρα συνεχόμενου πανικού, που θα ευχαριστηθεί τα ευρώ του όσο σε λίγες ταινίες ψυχαγωγίας.
90
Νίκος Σιδεράς
HORRORANT
Το PA3 είναι μια ταινία που πρέπει να δει κάθε horror fan που σέβεται τον εαυτό του. Κι αυτό γιατί δεν υποτιμάει το κοινό της, δεν κάνει εκπτώσεις σε ποιότητα, προσφέρει παραπάνω από τα αναμενόμενα και ανεβάζει τον πήχη ψηλά ολοκληρώνοντας την ιστορία με έξυπνο και ευρηματικό τρόπο.
60
Πάνος Λιάκος
Kritiki GR
Από αισθητικής απόψεως η ταινία είναι άρτια. Πολύ καλή σκηνοθεσία, μοντάζ τόσο ρεαλιστικό όσο και η υπόθεση της ταινίας και ερμηνείες αρκετά πειστικές.
55
Δημήτρης Παπαμίχος
myFILM.gr
Τελικά, αν θέλετε, πράγματι, να τρομάξετε, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δείτε την ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 3, αφού αυτό που υπόσχεται, το πραγματοποιεί, έστω κι αναμενόμενα. Αρκεί να έχετε υπομονή.
50
Λουκάς Τζούρος
moviemonsters.gr
Πάντα γυρισμένη σε ερασιτεχνική λήψη για να μην καταλαβαίνουμε και πολλά πολλά, η τρίτη ταινία της σειράς κινείται στο ίδιο μήκος με τις προηγούμενες και λείπει το ανατρεπτικό φινάλε. Αν δε σας άρεσαν τα προηγούμενα, προσπεράστε το.
40
Σταύρος Γανωτής
Cine.gr
Μπορεί να είναι όλα ολόιδια, με τις διαφορές επί της ιστορίας να χαλάν λιγάκι την reality λογική, πάλι όμως θα σε πιάσει «κορόιδο» και θα σε τινάξει από τη θέση σου. Όχι με κάποιον νέο σκηνοθετικό τρικ, αλλά με την δοκιμασμένη συνταγή των δύο πρώτων της σειράς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση