Πώς να Κλέψετε Έναν Ουρανοξύστη(2011)
(Tower Heist)  Πρώτη προβολή: 03-11-2011

53 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια παρέα σχεδιάζει να ληστέψει το δισεκατομμυριούχο ένοικο του πολυτελή ουρανοξύστη, όπου εργάζονται καθώς πρόκειται για ένα μεγαλοαπατεώνα, που τους «έγδυσε», κλέβοντάς τους τα λεφτά των αποζημιώσεών τους. Με άλλα λόγια, αυτό που θέλουν είναι να τον εκδικηθούν και να πάρουν το αίμα τους και ...τα λεφτά τους, πίσω. Όμως κανένας τους δεν έχει εμπειρία στο «έγκλημα» και πολύ γρήγορα από επίδοξοι θύτες κινδυνεύουν να γίνουν άδοξα θύματα...

Είδος:Κωμωδία, Δράσης, Εγκλήματος
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Brett Ratner
Πρωταγωνιστούν:Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda
Διάρκεια:104
40
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2014-11-20
Αντίθετα από τις περιπέτειες του Σόντερμπεργκ όμως, όσο η δράση αρχίζει να παίρνει φόρα, τόσο ο κωμικός βηματισμός του φιλμ δείχνει να ασθμαίνει.
60
Νάκης Αντωνίου
must
Είναι μια απολαυστική κωμωδία που σε κρατά με ένα καλό καστ, αρκετή δράση, και ένα τέλος που ξεφεύγει από τα κλισέ και γι' αυτό κερδίζει πόντους.
66
Βίκυ Λαμπρινού
moviemonsters.gr
Από κινηματογραφικής άποψης δεν προσφέρει κάτι το πολύ ιδιαίτερο- περά από κάποια τρικ- αλλά στο σύνολο της η ταινία κερδίζει την εύνοια του κοινού. Η χημεία του Ben Stiller με τον Eddie Murphy είναι ιδιαίτερα εμφανής και διασκεδαστική και γενικά όλη η ομάδα της... ομάδας-συμμορίας δένει πολύ καλά.
60
Νίκος Δρίβας
CINERAMEN
Σε γενικές γραμμές «γεμίζει» τον θεατή και του προσφέρουν ένα ευχάριστο μιαμισάωρο (και κάτι ψιλά). Μακάρι να βγαίνουν συχνότερα τέτοιες κωμωδίες και να περιοριστούν οι μπαλαφάρες.
50
Παύλος Σηφάκης
Reel.gr
Το καλύτερο που μπορεί να προκύψει από το Πως να Κλέψετε Έναν Ουρανοξύστη είναι η ανακουφιστική διαπίστσωη πως ο Έντι Μέρφι μπορεί ακόμα να βγάλει γέλιο και να πλάσει χαρακτήρα ναι μεν υπερβολικό αλλά όχι απαραίτητα εξωφρενικό ή γελοίο. Το χειρότερο που μπορεί να προκύψει από το Πως να Κλέψετε Έναν Ουρανοξύστη είναι η όχι και τόσο ανακουφιστική διαπίστωση ότι το είδος της κωμωδίας περνάει κρίση.
40
Σταύρος Γανωτής
Cine.gr
Η ταινία δεν απογοητεύει ούτε ως δράση, ούτε ως εξέλιξη. Απλά, λίγα είναι τα σημεία που ξεχωρίζουν από την γνωστή φόρμα μιας σύγχρονης κωμικής περιπέτειας και σίγουρα το φινάλε ήθελε περισσότερη δουλειά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση