Αθάνατοι(2011)
(Immortals)  Πρώτη προβολή: 10-11-2011

47 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο βασιλιάς Υπερίων προσπαθεί να καταστρέψει τη γη των Ελλήνων και να απελευθερώσει τους φυλακισμένους στα Τάρταρα Τιτάνες. Απέναντί του θα βρεθεί ο νεαρός χωρικός Θησέας, ο οποίος ακολουθώντας τους χρησμούς της σίβυλλας Φαίδρας θα ηγηθεί της μάχης ενάντια στον πολυάριθμο στρατό του Υπερίωνα.

Είδος:Δράσης, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Tarsem Singh
Πρωταγωνιστούν:Henry Cavill, Mickey Rourke, Stephen Dorff, Freida Pinto
Διάρκεια:110
60
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2014-11-20
Ανεπανάληπτα εντυπωσιακό, θριαμβευτικά όμορφο, τόσο συναρπαστικό που δεν σου επιτρέπει να να υψώσεις αντιρρήσεις, «Οι Αθάνατοι» είναι το σημείο όπου η ποπ κουλτούρα συναντά την μεγάλη τέχνη. Κι αν το τίμημα είναι η έλλειψη βάθους, «τρισδιάστατων» χαρακτήρων και μιας πυκνότερης ουσίας, ας είναι.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2014-11-18
Τη σύγχυση σώζει το μεγάλο ταλέντο του δοκιμασμένου στη διαφήμιση και τα βιντεοκλίπ Ταρσέμ Σινγκ στη σύνθεση δυνατών εικόνων που μένουν στο μυαλό - το ίδιο έκανε και με το Κελί.
66
Πανωραία Μίγδου
moviemonsters.gr
Οι "Αθάνατοι" θα σας χαρίσουν 2 διασκεδαστικές ώρες.
50
Αλέξανδρος Κυριαζής
ARTS AND THE CITY
Το Immortals είναι μια αδιάφορη ταινία, ειδικά για αυτούς που γνωρίζουν τις ικανότητες του σκηνοθέτη, που, ναι μεν, δε θα μας προκαλέσει την αηδία που νοιώσαμε στο Clash αλλά σε καμιά περίπτωση δε καταφέρνει να φτάσει την επικότητα των 300.
30
Χάρης Καλογερόπουλος
Cine.gr
Πολλή φασαρία για το τίποτα.
30
Γιώργος Δαβίτος
Cine.gr
Διαθέτοντας άφθονες σκηνές δράσης (με αποκορύφωμα την μάχη μεταξύ Θεών και Τιτάνων) και το αίμα να ρέει άφθονο, το Αθάνατοι θα κρατήσει ευχαριστημένο τον θεατή. Το θέμα είναι ότι την επομένη μέρα θα έχει ξεχάσει ότι την είδε.
40
Πάνος Λιάκος
Kritiki GR
Τα εφέ είναι αρκούντως φροντισμένα-ειδικά στα τελευταία λεπτά της ταινίας- ενώ από την άλλη οι ερμηνείες τελείως ακατέργαστες και οι δραματουργικές κορυφώσεις μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτές θεατρικής παράστασης του δημοτικού.
60
Γιάννης Ραουζαίος
myFILM.gr
Αυτό το μπλοκμπάστερ - παρά την αλλοίωση των ελληνικών μύθων προς χάριν μιας νέας μυθοπλασίας χολιγουντιανής κατασκευής - μέσα από την μεταμοντέρνα βαθιά σύνθεση πολιτισμών, στην κυματογραφική του έκφραση, πετυχαίνει έναν καλό συνδυασμό, συμπαθητικών (για το είδος) ερμηνειών, σκηνών μάχης (σε ατομικό ή σε συλλογικό επίπεδο), καθώς και ενός διάχυτου ερωτισμού, κυρίως για εμπορικούς λόγους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση