Εγώ Κι Ο Καμίνσκι(2015)
(Ich und Kaminski)  Πρώτη προβολή: 15-09-2016

38 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο νεαρός δημοσιογράφος Σεμπάστιαν Ζόλνερ γράφει ένα άρθρο για τον εκκεντρικό ζωγράφο Μανουέλ Καμίνσκι. Ο Ζόλνερ ελπίζει ότι ο Καμίνσκι θα πεθάνει σύντομα για να εισπράξει από το άρθρο του.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Γερμανία
Σκηνοθέτης:Wolfgang Becker
Πρωταγωνιστούν:Daniel Brühl, Jesper Christensen, Amira Casar, Geraldine Chaplin
Διάρκεια:124
50
Τάσος Μελεμενίδης
LiFO
2014-06-20
Ο Μπέκερ, αν και έχει την ευκαιρία να εμβαθύνει στο τρίπτυχο τέχνης - ποπ κουλτούρα - αληθινή ζωή, κάνει ό,τι και ο δημοσιογράφος. Μετατρέπει την εμπειρία σε κάτι που θα είναι ευπώλητο για να το εκμεταλλευτεί, ζυγίζει τις περί τέχνης συζητήσεις κάνοντάς τες λιγότερο ουσιώδεις και αναζητά μια ελαφριά διάθεση, κάτι που δεν θα ήταν μεμπτό, αν από ένα σημείο κι έπειτα δεν στηριζόταν σε επαναλήψεις για να τη διατηρήσει.
40
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2014-06-19
Ο σκηνοθέτης του «Goodbye Lenin!» επιστρέφει με τον αγαπημένο του πρωταγωνιστή όμως δεν λένε «hello» σε μια εξίσου πετυχημένη ταινία.
40
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα.gr
2014-06-18
Ενδιαφέρουσες ιδέες κι έξυπνες στιγμές δυσκολεύονται να στήσουν στα πόδια της μια άνιση, συχνά αδέξια σάτιρα με ακατάλληλο πρωταγωνιστή.
20
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2014-06-16
Κατά κύριο λόγο το φιλμ του Βόλφγκανγκ Μπέκερ είναι μια συρραφή από ενοχλητικές ανθρώπινες καρικατούρες οι οποίες ανακατεύονται άτσαλα στην εντελώς αδιάφορη υπόθεση της βιογραφίας ενός τυφλού ζωγράφου ονόματι Μάνουελ Καμίνσκι, την οποία προσπαθεί να γράψει ένας γερμανός δημοσιογράφος που συμπεριφέρεται σαν τρόφιμος ψυχιατρείου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση