Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις(2018)
(The Possession of Hannah Grace)  Πρώτη προβολή: 29-11-2018

39 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας. Οι μήνες περνάνε και η Μέγκαν Ριντ, που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σορό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους του νεκροτομείου, η Μέγκαν αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σορός μπορεί να είναι στοιχειωμένη από μία δαιμονική και σκοτεινή δύναμη.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Diederik Van Rooijen
Πρωταγωνιστούν:Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson, Stana Katic
Διάρκεια:85
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2018-12-14
Mainstream ταινία εξορκισμού που έχει κάποια φρέσκα στοιχεία και τυγχάνει μιας αποτελεσματικής εκτέλεσης με αποτέλεσμα να βλέπεται αρκετά ευχάριστα παρά κάποια σεναριακά προβληματάκια που υπάρχουν!
70
Βασίλειος Γιαννάκης
HORRORANT
2018-12-12
Πρόκειται για μια ταινία που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους σκληροπυρηνικούς φαν του τρόμου, που δεν πτοούνται από τα κλισέ. Οι περιστασιακοί θεατές, απλώς θα περάσουν καλά και τίποτα περισσότερο.
60
Γιάννης Φραγκούλης
www.filmandtheater.gr
2018-12-10
Οι σκηνές είναι τρομακτικές, ρεαλιστικές και υπαινίσσονται. Για αυτό έχουν εσωτερική ομορφιά και δύναμη, καθηλώνουν το θεατή. Ο ρυθμός είναι έντονος και, μέσα στο πλάνο, σε πολλές περιπτώσεις, είναι ακόμα πιο έντονος έτσι ώστε να κινητοποιεί τη διαδικασία στον άνθρωπο να πλάθει το δικό του αφηγηματικό στοιχείο που θα εξορκίσει, τελικά, το κακό. Η πάλη μεταξύ του καλού και του κακού, εξορκιστής ενάντια στο πνεύμα, μεταφέρεται στην αιώνια πάλη καλού-κακού, έτσι όπως τη βιώνουμε καθημερινά στη ζωή μας.
50
Λεωνίδας Παπαγιαννακόπουλος
My Movies
2018-12-08
Μια ταινία όπως χιλιάδες άλλες με εξορκισμούς με την πρωτοτυπία να είναι απούσα όπως πάντα.
20
Γιώργος Μεσολογγίτης
School Of Rock.gr
2018-12-06
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεις την Χάνα Γκρέις στο σινεμά. Μα κανένας όμως.
0
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2018-12-04
Ειλικρινά δεν υπάρχουν πολλά λόγια να περιγράψουν αυτό που είδαμε, σε μια προσπάθεια απαράδεκτη και ταινίες όπως το The Possession of Hannah Grace επιβεβαιώνουν την... κατηφόρα που έχει πάρει το είδος και τις αλλαγές που χρειάζονται.
0
Σταύρος Γανωτής
Filmy.gr
2018-12-02
Υπάρχουν μηδενικά που μπορείς να βρεις μέσα τους στοιχεία και να αποδεχτείς ότι μπορεί να γίνουν cult, και υπάρχουν κάποια που ούτε αυτή την τιμή δεν μπορούν να διεκδικήσουν. Η άμοιρη η «Χάνα Γκρέις», λοιπόν, είναι μια ταινία που δεν φτάνει τα 80 λεπτά, κι από τα μισά ψάχνεις να «δραπετεύσεις» του μαρτυρίου!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση