75 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Στην Καλιφόρνια του 1932 στο μέσον της Παγκόσμιας Οικονομικής Ύφεσης και με τις μνήμες του πολέμου νωπές, ο προσφάτως διαζευγμένος, δημοφιλής δικηγόρος Πέρι Μέισον, βασισμένος σε χαρακτήρες των βιβλίων του Ερλ Στάνλεϊ Γκάρντνερ, βρίσκεται μπλεγμένος σε μια από τις πιο απρόβλεπτες και συναρπαστικές εγκληματικές ιστορίες. Μια απαγωγή που πήγε λάθος αναδεικνύει το σαθρό έδαφος πάνω στο οποίο είναι δομημένη η αλήθεια μιας ολόκληρης πόλης.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ρόλιν Τζόουνς, Ρον Φιτζέραλντ
Πρωταγωνιστούν:Μάθιου Ρις, Τζούλιετ Ράιλανς, Τατιάνα Μασλάνι, Τζον Λίθγκοου
Διάρκεια:56-64
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
85
Nikos Vel
Lord of the Series
2020-08-10
Το Perry Mason είναι η επιτομή του αστυνομικού noir δράματος. Η σκοτεινή-μελαγχολική ατμόσφαιρα και η jazz μουσική δεν απογοητεύουν ποτέ στην συγκεκριμένη περίπτωση.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
IGN Greece
2020-08-08
Η σειρά πιάνει τον Perry Mason πριν γίνει ο Perry Mason, του φέρεται με όσο σεβασμό χρειάζεται για το τότε και όση τόλμη απαιτεί το τώρα.
70
Ανδρέας Κύρκος
Avopolis Music Network
2020-08-06
Το ΗΒΟ έχει κάνει σοβαρή επένδυση, τόσο καλλιτεχνική όσο και οικονομική στον φετινό Perry Mason. Η πρώτη σεζόν δεν βιάζεται να μας συστήσει σε έναν «έτοιμο» ήρωα, αλλά χτίζει από το μηδέν έναν χαρακτήρα που ακόμη δεν έχει βρει τον εαυτό του.
70
Στέφανος Κυριαζίδης
MAXMAG
2020-08-04
Δυστυχώς, το Perry Mason της HBO δεν ήταν αυτό που περίμενα. Παρόλο που αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα ερμηνειών, αλλά και οπτικού τομέα, δεν αρκεί μόνο αυτό.
70
Γιάννης Λυμπέρης
MOVE IT
2020-08-02
Κοντά στο νουάρ ύφος του "L.A. Confidential" και την απειλητική ατμόσφαιρα του "Chinatown", ξέρεις σχεδόν από το πρώτο επεισόδιο πως τα πράγματα, δύσκολα θα πάνε καλά. Φανατισμένοι θρησκευτικοί ευαγγελιστές, αστυνομική διαφθορά, σε ένα σενάριο που περνά εννοείται από τον ρατσισμό, την ομοφοβία, την αυθαιρεσία της μάζας και τον άκρατο σεξισμό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση