80 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
8.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ένα νέο χρονολόγιο περιπετειών του κατεργάρη θεού Λόκι, που εξελίσσεται ύστερα από τα γεγονότα του Avengers: Endgame, όταν και έκλεψε το Τεσσεράκτιο στην επανάληψη των γεγονότων της Μάχης της Νέας Υόρκης του 2012.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μάικλ Γουόλντρον
Πρωταγωνιστούν:Τομ Χίντλστον, Γκούγκου Μπάτα-Ρο, Όουεν Γουίλσον, Γούνμι Μοσάκου
Διάρκεια:44-56
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Ζωή Καραγιάννη
MAXMAG
2021-07-20
Πιστεύω πως η σειρά έκανε πολύ καλή πρεμιέρα, αφού σκιαγράφησε αμέσως τον χαρακτήρα του Loki που όλοι αγαπήσαμε αλλά του προσέδωσε μερικά νέα στοιχεία. Ο Loki, και ιδίως η απεικόνιση του Hiddleston, είναι ο τέλειος συνδυασμός αλαζονείας και ανικανότητας.
92
Chris
Lord of the Series
2021-07-18
Με γρήγορες εξελίξεις, δράση και γεμάτη μαγεία το Loki είναι ιδανική σειρά είτε δεις τα επεισόδια ανά εβδομάδα είτε τα δεις όλα μαζεμένα. Όσοι είστε Fans του Binge watching αυτή η σειρά είναι ένα δώρο για εσάς αν είστε φαν του είδους.
88
Μιχάλης Κρατημένος
Super Hero News
2021-07-16
Μαζί με το WandaVision μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η τηλεοπτική πλευρά του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.
84
Αγγελική Αντωνίου
Cinefesto
2021-07-14
To Loki της Kate Herron είναι πολύχρωμο, εντυπωσιακό, περίεργο αλλά πραγματικά ισορροπημένο.
80
Νίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2021-07-12
To Loki, σε μια χρονιά γεμάτη αλλά ποιοτικά θολή για τη Marvel, κατάφερε και ξεχώρισε από όλα της τις παραγωγές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
Unboxholics.com
2021-07-10
Η πρεμιέρα του Loki είναι με μία λέξη εξαιρετική και όσα έλειπαν σε νόημα και συνοχή από την παραξενιά που είχαν τα sitcoms της Scarlet Witch, εδώ η Marvel φαίνεται να τα πετυχαίνει, όσον αφορά την ισορροπία του πόσο αλλόκοτη και πειραματική αισθητικά θέλει να είναι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στα υπόλοιπα πέντε επεισόδια που απομένουν.
75
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2021-07-08
Η σειρά διαθέτει χιούμορ χωρίς όμως αυτό να την γελοιοποιεί και στην ουσία της είναι μια κλασική superhero περιπέτεια που δεν παίρνει απόλυτα τον εαυτό της στα σοβαρά! Δεν με εντυπωσίασε μεν αλλά με έκανε να περάσω πολύ καλά οπότε σίγουρα θα περιμένω με ενδιαφέρον την συνέχεια!
70
Γιάννης Βασιλείου
LiFO
2021-07-06
Στην καρδιά της σειράς βρίσκεται ένας (αντι)ήρωας σε υπαρξιακή κρίση, από την οποία θα βγει μόνο αν αγαπήσει τον εαυτό του ουσιαστικά, για αυτό που είναι, όχι για εκείνο που επιτάσσει ο ναρκισσισμός του.
70
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
MOVE IT
2021-07-04
Η σειρά σε διασκεδάζει με το παραπάνω: ελαφριά συνάμα όμως συγκινητική
70
Λάζαρος Κολαξής
The Director’s Cut
2021-07-02
Το χαρισματικό πρωταγωνιστικό καστ, ο ενδιαφέρον ανταγωνιστής που εισάγεται στις «καθυστερήσεις» και μερικές ελευθερίες που παίρνει η σειρά σε σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες του σύμπαντος, της δίνουν μια ενδιαφέρουσα δυναμική, η οποία ενώ σε καμιά περίπτωση δεν είναι αρκετή για να την μετατρέψει στο επόμενο τηλεοπτικό αριστούργημα, αρκεί για να προσφέρει έξι απολαυστικές ώρες που σύντομα θα αποτελούν μια ευχάριστη, αλλά μακρινή ανάμνηση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση