76 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Γιώργος Καπουτζίδης
Πρωταγωνιστούν:Γιώργος Γάλλος, Πάνος Νάτσης, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου
80
Βασιλική Γερονίκου
2022-04-16
Είναι πολλά αυτά που λείπουν από την ελληνική τηλεόραση και ένα από αυτά είναι η πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που ο Γιώργος Καπουτζίδης καταγράφει στις "Σέρρες" του, κάνοντάς μας να γελάμε όχι για να την ξεχάσουμε/καλύψουμε/προσπεράσουμε, αλλά για να την κατανοήσουμε στη ρίζα της και να προσπαθήσουμε με ευγένεια, ψυχραιμία, υπομονή –και γιατί όχι αυτοκριτική– να τη διαχειριστούμε.
80
Αλέξανδρος Διακοσάββας
2022-04-14
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα: Να ανοίξουν συζητήσεις στην ελληνική οικογένεια που θα αλλάξουν τις ισορροπίες, να νιώσουν τα νεαρά γκέι άτομα ότι εκπροσωπούνται, πράγμα που δεν νιώσαμε ποτέ εμείς, των παλαιότερων γενεών, ότι οι ιστορίες τους έχουν δύναμη και αξίζει να ειπωθούν, αλλά και οι γονείς τους να έρθουν σε επαφή με τον άγνωστο «μπαμπούλα» που κρύβεται στην ντουλάπα και να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους.
80
Δημήτρης Πάντσος
2022-04-12
Μπορεί να φταίνε τα προσωπικά του βιώματα, μπορεί και η υγιής συναισθηματική του παιδεία, ο Καπουτζίδης όμως πιστεύω με τις Σέρρες του, ανοίγει έναν διάλογο ανάμεσα στους νεκρούς και τους ζωντανούς, πατέρες και γιους, ανακουφιστικό και λυτρωτικό, ανωτέρου επιπέδου.
80
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
2022-04-10
Μια θαυμαστή ισορροπία ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ. Ανάμεσα στο συναίσθημα και στη γελοιογραφία -υψηλού επιπέδου γελοιογραφία πάντως- ανάμεσα στη συμπόνοια και τη σκληρή σάτιρα που ξεκινά από το «ειδικό» που είναι μια οικογένεια και οι άνθρωποί της για να εκφράσει το «γενικό» που είναι όλη η Ελλάδα και ότι ζούμε σήμερα...
80
Κωνσταντίνος Αντωνάτος
2022-04-08
Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να παίξει σήμερα.
70
Ματθαίος Λεωνίδας
2022-04-06
Δεν θα ήθελα να εκμηδενίσω το μήνυμα που μεταφέρουν οι «Σέρρες» σε μία μόνο φράση, γιατί έχουμε παρακολουθήσει μόνο δύο επεισόδια, ωστόσο θα ήθελα να επικροτήσω τη σειρά για τον προοδευτισμό της. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι παραγωγές που έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο συμπερίληψης και εκπροσώπησης της διαφορετικότητας.
70
Άγγελος Γεραιουδάκης
2022-04-04
Είναι μία έξυπνη σειρά, που συνδυάζει τη χαρά και τη λύπη, με ωραία ατμόσφαιρα και χρώματα, ιδανική για τα βράδια της καθημερινότητάς μας.
70
Μιχάλης Σταύρου
2022-04-02
Ο Καπουτζίδης χτίζει σωστά τους χαρακτήρες του, δεν τσιγκουνεύεται από τις κωμικές ατάκες, όπως μας έκανε στην «Εθνική Ελλάδος», δίνει με πάθος όλα τα στόρι της σειράς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση