Αργά Άλογα : Season 3(2023)
(Slow Horses : Season 3)  

78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Οι περιπέτειες μιας δυσλειτουργικής ομάδας βρετανών πρακτόρων του κατώτερου τμήματος της MI5, γνωστό και ως Slough House, που υπηρετούν εκεί εξαιτίας λαθών που τερμάτισαν ουσιαστικά τις καριέρες τους.

Είδος:Κατασκοπική
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Δημιουργός:Γουίλ Σμιθ, Τζέιμς Χόους
Πρωταγωνιστούν:Γκάρι Όλντμαν, Κρις Ράιλι, Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Σάσκια Ριβς
Διάρκεια:40-45
82
Nikos Vel
Lord of the Series
2024-01-08
Το Slow Horses συνεχίζει να ευχαριστεί τον θεατή, με το διασκεδαστικό και εντυπωσιακό περιεχόμενο του.
80
Δημήτρης Πάντσος
POPAGANDA
2024-01-06
Θα μπορούσα να γράψω 5000 λέξεις για την απλότητα αυτής της καθαρόαιμα αγγλικής αίσθησης κατασκοπικής σειράς κι εσύ να διαβάσεις άλλες τόσες, δεν υπάρχει κανένας όμως λόγος. Δες απλά μια γυμνόστηθη, «χτυπημένη» από τον χρόνο εμφάνιση του, έτσι όπως περνά από την οθόνη με το εκτόπισμα ενός υπερτεράστιου ηθοποιού, και θα τα καταλάβεις όλα.
80
Αντώνης Παυλίδης
Unboxholics.com
2024-01-04
Ξεχωρίζει φυσικά το χαρακτηριστικό βρετανικό φλέγμα που συναντάμε συνήθως στο είδος, με ένα σενάριο αρκετά συμπαγές το οποίο ισορροπεί με μεγάλη άνεση μεταξύ δράματος και μαύρης κωμωδίας, δράσης και αδράνειας, προσφέροντας έτσι στους θεατές μία ιστορία, γεμάτο ένταση, ίντριγκα, απόρρητα μυστικά, ανατροπές και συνομωσίες.
70
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2024-01-02
Η τρίτη τηλεοπτική σεζόν διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στο σύγχρονο χιούμορ και στην παλιάς κοπής κατασκοπική περιπέτεια με τρόπο χαριτωμένο και θελκτικό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση