77 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
9.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέρεκ Σίμοντς
Πρωταγωνιστούν:Τζέσικα Μπίελ, Μπιλ Πούλμαν, Κρίστοφερ Άμποτ, Ντον Νόργουντ
Διάρκεια:42-47
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2017-10-20
Υπάρχουν όλα τα στοιχεία στο πρώτο επεισόδιο για να «δέσουν» την πλοκή και να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, με μια εξαιρετική Biel και ευελπιστούμε στην συνέχεια ακόμα περισσότερη ένταση και αγωνία.
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2017-10-18
Έχει αργό ρυθμό και δεν υπάρχει δράση όμως το μυστήριο κρατάει το ενδιαφέρον και ο τρόπος που δίνονται τα στοιχεία μπερδεύοντας τα πράγματα, εξάπτει την περιέργεια!
80
Ανδρέας Συμιακάκης
Gorilaki
2017-10-16
Καλογυρισμένο, με πολύ καλές ερμηνείες και ένα πραγματικά εξαιρετικό σενάριο.
80
Στάθης Ιωάννου
MAXMAG
2017-10-14
Μαζί με την ευρηματική αφήγηση, που δε μπορείς να ξεχωρίσεις αρχικά τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα, όλα αυτά συνθέτουν μια έξυπνη σειρά που θα σε «κρατήσει» μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.
80
Νίκος Μουρατίδης
Nikos ON LINE
2017-10-12
Ξέρεις τι είναι ένα ωραίο πρωί στην παραλία, να δεις κάποιον και να του καρφώσεις ένα μαχαίρι στο λαιμό, χωρίς όμως να ξέρεις γιατί; Έτσι εντυπωσιακά ξεκινάει η τηλεοπτική σειρά The Sinner και καρφώνεσαι να δεις τι θα γίνει στην συνέχεια.
80
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2017-10-10
Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική ατμόσφαιρα του 'The Sinner' παίζει και η γερμανική καταγωγή του, το ότι δηλαδή βασίζεται σε ένα best seller μυθιστόρημα της Petra Hammesfahr. Κάτι που ανεβάζει αρκετά επίπεδα (τύπου 'Funny Games', στο πιο soft φαντάσου) το βαθμό συγκεκαλυμένης διαστροφής που ανακαλύπτουμε ξεφλουδίζοντας το συγκεκριμένο σάπιο μήλο, με την μεγάλη συνεισφορά και από τον ταλαντούχο ανεξάρτητο σκηνοθέτη Antonio Campos που έχει γυρίσει όλα τα επεισόδια.
80
Μάνος Βασιλείου- Αρώνης
Smassing Culture
2017-10-08
...σε κρατάει με κομμένη την ανάσα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.
75
Μαρία Γκιούλη
MOVE IT
2017-10-06
Η σειρά αποπνέει αέρα True Detective υπό την έμπειρη σκηνοθετική ματιά του Derek Simonds, που έχει συμπυκνώσει μια ιστορία αγνού μυστηρίου με ιδιαίτερα αποδοτικό τρόπο, ικανός να σε κάνει να αδημονείς τόσο για την συνέχεια όσο και για την τελική κάθαρση, η οποία έρχεται χωρίς cliffhangers αλλά με μια ικανοποίηση σωστά επενδυμένου τηλεοπτικού χρόνου.
70
Μιχάλης Σταύρου
ΠΑΡΑΘΥΡΟ
2017-10-04
...ένα καλογυρισμένο θρίλερ μυστηρίου, το οποίο δεν επικεντρώνεται στο ποιος το έκανε, αλλά στο γιατί.
60
Αγγελική Στελλάκη
Cinepivates
2017-10-02
Οι χαρακτήρες αποδεικνύονται περισσότερο μονοδιάστατοι από όσο θα ήθελες -η Τζέσικα Μπιλ ξεχωρίζει στον ρόλο μιας γυναίκας που έχει απωθήσει το τραυματικό παρελθόν της, καθώς και η Νάντια Αλεξάντερ στον ρόλο της αδελφής της Φοίβη- ή αν όχι μονοδιάστατοι, τουλάχιστον πιο «καθαροί». Τα δύο τελευταία επεισόδια τα παρακολουθείς χωρίς κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον, απλά για να λυθεί η απορία σου για το πώς συνέβησαν όλα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση