53 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Περίληψη

Μετά τη μνημειώδη σύγκρουση με τον Σάβιταρ, ο Μπάρι καλείται να αντιμετωπίσει έναν νέο σατανικό εχθρό που δεν γνωρίζει από όρια.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκρεγκ Μπερλάντι, Τζεφ Τζονς, Άντριου Κράισμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Γκραντ Γκάστιν, Κάντις Πάτον, Ντανιέλ Παναμπέικερ, Κάρλος Βαλντές
Διάρκεια:41-42
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
60
Μάνος Βασιλείου- Αρώνης
Smassing Culture
2018-02-06
Το χειρότερο κομμάτι, δυστυχώς, δεν ήταν καν η εύκολη επαναφορά του Flash στη Γη! Το χειρότερο ήταν όταν ο Barry έπρεπε να επανέλθει στα λογικά του, τα οποία είχε χάσει τους μήνες που ήταν παγιδευμένος στη Speedforce. Το love story της Iris και του Flash μας έχει ενοχλήσει και στο παρελθόν, όταν μονοπώλησε το μιούζικαλ crossover με τη Supergirl, σίγουρα θυμίζει την απογοήτευση του Olicity, αλλά ποτέ δεν ξανά δεν είχε χρησιμοποιηθεί τόσο άτσαλα, για να λύσουν ένα απ' τα βασικά προβλήματα της πλοκής.
60
Καραντωνίου Χρήστος
SpoilerAlert.gr
2018-02-04
Η σειρά συνεχίζει να έχει την κλασική φόρμουλα: ένα βήμα μπροστά, δυο πίσω. Δεν υπάρχουν πραγματικές συνέπειες, κατ' επέκταση ούτε πραγματικός κίνδυνος. Άρα γίνεται να υπάρξει πραγματική αγωνία;
40
Μίλτος Τσιμπούκης
MovieLovers
2018-02-02
Οι σεναριακές ευκολίες μέσα στην σειρά προκείμενου να κλείσουν τα επεισόδια, σίγουρα θα μας άρεσαν αν ήμασταν 12 ετών, όμως τώρα και σε σχέση με αυτό που ήταν η σειρά στο παρελθόν, μοιάζουν τουλάχιστον αστείες και το γεγονός πως φέτος οι σεναριογράφοι μοιάζουν να μην έχουν σαφές πλάνο για την σεζόν, κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση