Μην Τρελαίνεσαι : Seasons 1-12(2000-2024)
(Curb Your Enthusiasm : Seasons 1-12)  

80 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Λάρι Ντέιβιντ έχει πολλά προβλήματα. Μια απαιτητική ερωμένη που θα ήθελε να παρατήσει, μια πρώην σύζυγο που θα έκανε τα πάντα για να ξανακερδίσει, απηυδισμένους φίλους και προσβεβλημένους διάσημους που πολύ θα ήθελαν να τον βλάψουν. Πως θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα;

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Λάρι Ντέιβιντ
Πρωταγωνιστούν:Λάρι Ντέιβιντ, Τζεφ Γκάρλιν, Τσέριλ Χάινς, Σούζι Έσμαν
Διάρκεια:22
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Ανδρέας Κύρκος
Avopolis Music Network
2020-10-08
Για όσους δεν έχουν δει ποτέ τη σειρά, τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ξεκινήσουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και να ανακαλύψουν το comfort comedy που θα τους συντροφεύει τα επόμενα χρόνια.
80
Κωστής Γωγιός
Geek Cultura
2020-10-06
Παράβλεψε την ηλικία της και την μέτρια εικόνα των πρώτων παλιών σαιζόν και απόλαυσε τα αστεία της, γνωρίζοντας, σε πολλά σημεία, ότι γελάς με κάτι που ίσως σου προσφέρει μια θέση στην κόλαση. Η 9η και τελευταία μέχρι στιγμής σαιζόν δείχνει ότι μπορεί τα καλύτερα αστεία του Larry να έχουν ίσως περάσει και να έχει γίνει ακόμα πιο δύστροπος, αλλά παραμένει απολαυστικός.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2020-10-04
Το κωμικό δημιούργημα του Λάρι Ντέιβιντ μας συντρόφεψε εδώ κι ένα τέταρτο του αιώνα, εκδηλώνοντας ό,τι πιο ανάρμοστο μπορεί να φανταστεί κανείς, με σπαρταριστά –και απελευθερωτικά για εμάς τους θεατές– αποτελέσματα.
80
Menshouse.gr
Menshouse.gr
2020-10-02
...μια πρωτοπορία για όλα τα sitcom.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση