77 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Στη Νέα Υόρκη των αρχών της δεκαετίας του '90, στο ζενίθ της επιδημίας του κρακ, η σειρά «Wu-Tang: An American Saga» καταγράφει τον σχηματισμό των Wu-Tang Clan, ένα όραμα του Μπόμπι Ντιγκς ή αλλιώς RZA, ο οποίος προσπαθεί να ενώσει μια ντουζίνα νέους, μαύρους άντρες που διχάζονται μεταξύ μουσικής και εγκλήματος, αλλά καταλήγουν να γίνουν η πιο απίθανη ιστορία επιτυχίας της Αμερικής.

Είδος:Βιογραφία, Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άλεξ Τσε, The Rza
Πρωταγωνιστούν:Άστον Σάντερς, Σαμέικ Μουρ, Σιντίκ Σάντερσον, Τζούλιαν Ελάιτζα Μαρτίνεζ
Διάρκεια:42-60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Τάνια Σκραπαλιώρη
Athens Voice
2023-07-06
Ένα κολάζ από καυτές ρίμες, kung fu samples και μικρές καθημερινές ιστορίες εγκληματικότητας από το Staten Island.
80
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2023-07-04
Η αίσθηση ότι, παρότι ξέρεις τι θα συμβεί στο τέλος, συνεχίζεις να αγωνιάς για το μέλλον των εφήβων που βλέπεις μπροστά σου. Και αυτό είναι η μαγεία του Saga. Ότι η επιτυχία, το χάπι εντ, δεν μοιάζει ποτέ, μα ποτέ καρμική και προδιαγραμμένη. Είναι αποτέλεσμα τύχης, ταλέντου και αποφάσεων που βλέπεις να εκτυλίσσονται μπροστά σου.
70
Νίκος Καφαράκης
Smassing Culture
2023-07-02
Η ιστορία μιας παρέας που προσπαθεί να αναδειχθεί στα συντρίμμια των γκέτο όταν παρουσιάζεται σωστά, έχει πάντα ενδιαφέρον. Προσθέτεις κάποιες δυνατές ερμηνείες και μουσικές πινελιές και έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα να σε κρατήσει στην οθόνη σου και σίγουρα μετά από αυτά τα 10 επεισόδια, θα περάσεις κάποιες ώρες ακούγοντας το «Enter The Wu-Tang (36 Chambers)».
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση