Ράγκναροκ : Season 1(2020)
(Ragnarok : Season 1)  

67 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Σε μια νορβηγική πόλη που πλήττεται από τη μόλυνση και παγετώνες που λιώνουν, το τέλος του κόσμου φαίνεται να έρχεται. Ένας θρύλος πρέπει να τα βάλει με ένα αρχαίο κακό.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:Νορβηγία, Δανία
Δημιουργός:Άνταμ Πράις
Πρωταγωνιστούν:Ντάβιντ Στάκστον, Χέρμαν Τομερός, Τερέσα Φρόσταντ Έγκεσμπο, Γιούνας Στραντ Γκράβλι
Διάρκεια:40-49
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
74
Zedikous
Lord of the Series
2020-04-10
Εάν ψάχνετε κάτι εναλλακτικό και σίγουρα μη αγγλόφωνη σειρά, θα σας έλεγα να την προσθέσετε στην λίστα σας.
70
Γεωργία Παπαδοπούλου
Η Κριτική Μας
2020-04-08
Ο Μάγκνε, ως κεντρικός ήρωας, γίνεται αμέσως συμπαθής στον θεατή, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι θα τον χαρακτήριζαν ως "παράξενο". Στο σύνολό τους οι χαρακτήρες είναι καλοστημένοι και στο τέλος μπορείς να σχηματίσεις μία άποψη γι' αυτούς, χωρίς να περνάει κανείς αδιάφορος.
70
Μάνος Νομικός
Athens Voice
2020-04-06
Στην εποχή της Γκρέτα Τούνμπεργκ και των προκλήσεων γύρω από την κλιματική αλλαγή, η σειρά «Ράγκναροκ» «μιλάει» και υπερηρωϊκά και γύρω από θέματα που απασχολούν τους νέους. Θα σας κερδίσει από το πρώτο επεισόδιο και ίσως θα σε κάνει να αναρωτηθείς «γιατί και εμείς, στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι αντίστοιχο;».
60
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2020-04-04
το "Ragnarok" θα σας διασκεδάσει σαν μια εναλλακτική coming-of-age σειρά, αλλά εμείς περιμένουμε ακόμα καλύτερα στη δεύτερη σεζόν (αν υπάρξει)!
60
Σπυρόπουλος Δημήτρης
StageOne.gr
2020-04-02
Για να λέμε του στραβού το δίκιο, η σειρά φαίνεται ότι είναι προγραμματισμένη για παραπάνω από μία σεζόν και για αυτό το λόγο ίσως να μη δίνει πολλά σε αυτό τον κύκλο. Αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να κάνει κάτι για να κρατήσει το ενδιαφέρον και να ανεβάσει το hype. Μακάρι η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση