81 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
8.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Περίληψη

Ένας ειδικός εγκληματολόγος ξυπνάει από κώμα με απίστευτες νέες δυνάμεις και έρχεται αντιμέτωπος με δυνάμεις που απειλούν την πόλη σε μια σειρά δράσης με υπερήρωες.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκρεγκ Μπερλάντι, Τζεφ Τζονς, Άντριου Κράισμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Γκραντ Γκάστιν, Κάντις Πάτον, Ντανιέλ Παναμπέικερ, Κάρλος Βαλντές
Διάρκεια:41-44
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Βάσω Καραγιάννη
moviemonsters.gr
2015-09-18
Επιπλέον για εβδομαδιαία τηλεοπτική σειρά τα ειδικά εφέ του Flash και των άλλων metahuman είναι πολύ εντυπωσιακά. Η δράση και το χιούμορ υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο και ειδικά τα τελευταία 10 επεισόδια είναι το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο.
85
Chryssa Tsantsaraki
Η φαντασία είναι το παν...
2015-09-16
Τα ειδικά εφέ υπέροχα και καθόλου υπερβολικά. Οι ηθοποιοί καταφέρνουν να γίνονται πραγματικά ένα με τον δύσκολο χαρακτήρα τους και μου αρέσει που έχουν αλλάξει πολύ λίγο την ιστορία από τα κόμιξ!
84
Γιώτα Γεράκου
IGN Greece
2015-09-14
Το Flash ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος σούπερ ηρώων μικρής και μεγάλης οθόνης, με τον καλοστημένο, όμορφο κόσμο του, τους δυναμικούς χαρακτήρες του και τη σωστή αναλογία σοβαρότητας και χαβαλέ.
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2015-09-12
Μια πολύ διασκεδαστική superhero σειρά που καταφέρνει να μην θυμίζει τις υπόλοιπες που παίζονται αυτή τη στιγμή!
80
Ιωάννα Παπαγεωργίου
FreeCinema
2015-09-10
Τίγκα στα λεγόμενα Easter eggs (inside jokes και αναφορές, σοφά σπαρμένα στις εικόνες ή τους διαλόγους του) για τους πωρωμένους fans του είδους, αλλά και τέλεια συγχρονισμένο χιούμορ σε απόλυτη συνέργεια με γενναιόδωρο... eye candy για τον μέσο θεατή, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί παράδειγμα για το πώς να μεταφέρεις ιδανικά ένα comic στις – μικρές ή μεγάλες – διαστάσεις μιας οθόνης.
80
Aris Loukisas
scifi tv series
2015-09-08
Καλή και (σχετικά) ελαφριά εβδομαδιαία διασκέδαση για όλη την οικογένεια.
80
Γιώργος Σερδάρης
The Series
2015-09-06
Με λίγα λόγια το The Flash είναι πολύ διασκεδαστική αλλά και ουσιαστική σειρά και μία από τις καλύτερες του είδους μαζί με το Gotham και Arrow. Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους του φαν των σειρών με υπερήρωες αλλά και όχι μόνο...
78
Cinemode
Cinemode.gr
2015-09-04
Το casting είναι πολύ επιτυχημένο με τον Grant Gustin να φαντάζει ιδανικός στο ρόλο του υπερχητικού ήρωα, ενώ ο Tom Cavanagh έκλεψε την παράσταση στο ρόλο του ιδιοφυούς αλλά και σκοτεινού Dr. Harrison Wells.
70
Τάσος Σαμπάρ
FilmBoy
2015-09-02
Το φινάλε μας άφησε με πολλά ερωτήματα και οι δημιουργοί μας παρουσίασαν τα πρώτα στοιχεία του multiverse. Αυτό σημαίνει πολλές διαστάσεις με διαφορετικούς Flash και μπερδεμένα timelines...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση